Itt van Amerika
D. S. B.
2022.09.29 13:07

Amerikai futball: évtizedes NFL-tapasztalattal rendelkező edző Fehérváron

Bill Meyers személyében komoly NFL-tapasztalattal rendelkező támadó koordinátorral erősített a Fehérvár Enthroners. A szakember korábban a Seattle Seahawksnál, a Green Bay Packersnél, a Pittsburgh Steelersnél, a Las Vegas Raidersnél és a New Orleans Saintsnél is dolgozott.

 

Bill Meyers komoly tapasztalattal érkezett a Koronázókhoz (Fotó: Fehérvár Enthroners/Fb)

Meyers a profi amerikaifutball-liga (NFL) mellett a Notre Dame és a Pittsburgh egyetemeken is dolgozott, ráadásul utóbbi helyszínen mind az öt játékosát kiválasztották a játékosbörzén, így tudja mi kell ahhoz, hogy valaki fejlődjön, jobb játékossá váljon.

„Alig várom, hogy megkezdjem a munkát a Koronázókkal! Pár évvel ezelőtt Ausztriában a Swarco Raiders Tirolnál már volt lehetőségem belekóstolni az európai futball levegőjébe, akkor azt az idényt sajnos a koronavírus-járvány elsöpörte. Izgatott vagyok a fehérvári lehetőségtől és alig várom, hogy minél több tudást át tudjak adni a játékosoknak” – mondta a fehérvári klub honlapján Bill Meyers.

A támadó koordinátor hozzátette, a magyar kultúra és emberek megismerése is motiválja, mert sok jót hallott az országról és a magyar vendégszeretetről.

„Beszélgetéseim Hill mesterrel és a menedzsment többi tagjával meggyőztek arról, hogy ennél a frissen épülő ELF-franchise-nál (European Football League – a szerk.) van a helyem és biztos vagyok benne, hogy már az első idényünkben meglepetést fogunk okozni” – tette hozzá Meyers.

2022.12.03 09:43:25

Amerikai sportok nemzetisport.hu

Megégett a Suns a Houston ellen.

NBA
2022.11.30 08:44:20

Amerikai sportok nemzetisport.hu

A Los Angeles Clippers szenzációs utolsó negyeddel fordított Portlandben.

2022.11.20 09:33:08

Amerikai sportok nemzetisport.hu

Megnyerte a kiemelt rangadót a nyugati listavezető, a Minnesota pedig kihasználta a Sixers gondjait.

2022.11.19 10:28:14

Amerikai sportok nemzetisport.hu

Már sorozatban kilenc győzelemnél tart a Boston, megtörte vereségszériáját a Cavs.

NBA
2022.11.18 09:21:53

Amerikai sportok nemzetisport.hu

Folytatta remeklését a Sacramento, Kawhi Leonarddel megerősödve hozta a kötelezőt a Clippers.

NBA