Gyász: elhunyt az egykori NFL-játékos, Vontae Davis

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.02. 07:10
Vontae Davis 35 éves volt (Fotó: Getty Images)
Egyelőre nem tisztázott körülmények között, 35 éves korában elhunyt Vontae Davis, aki 2009 és 2018 között szerepelt a tengerentúli profi amerikai futball-ligában (NFL). A rendőrség orvosszakértők bevonásával vizsgálja a halál körülményeit.

Tragikus hirtelenséggel, 35 éves korában elhunyt a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) egykori kiváló játékosa, Vontae Davis. A volt cornerback holttestét nagyanyja floridai otthonában találták meg, a halál oka egyelőre ismeretlen. A hatóságok annyit közöltek, hogy idegenkezűség nyoma nem merült fel, és orvosszakértők bevonásával vizsgálják a halál körülményeit.

Davis tehetségére és fizikai adottságaira már nagyon korán felfigyeltek az Egyesült Államokban. Az ilinoisi egyetemi évek után 2009-ben, a draft első körében került az NFL-be, ahol 2018-as visszavonulásáig összesen 121 mérkőzésen lépett pályára. Megfordult a Miami Dolphinsban és az Indianapolis Coltsban, pályafutása utolsó idényét pedig a Buffalo Billsnél töltötte volna, de szeptemberben, a Los Angeles Chargers elleni hazai mérkőzés előtt bement az öltözőbe, és gyakorlatilag helyben visszavonult.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik