Videó: Wembanyama testőre pofon vágta Britney Spearst

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.07. 20:14
null
Nem a tervek szerint sült el Britney találkozása Wembanyamával (Fotó: Getty Images)
Az idei NBA-draft első helyén kiválasztott 19 éves kosárlabdázó, Victor Wembanyama testőrétől kapott egy jókora sallert Britney Spears Las Vegasban – erről maga a 41 éves énekesnő számolt be a hivatalos Twitter-oldalán.

„Nem voltam lelkileg felkészülve arra, ami az elmúlt éjjel történt velem – kezdte beszámolóját Spears. Felismertem egy sportolót (Wembanyamát – a szerk.) a hotelem lobbijában, amikor vacsorázni indultam. Később elmentem egy másik hotel éttermébe is, ahol újra megláttam őt. Úgy döntöttem, hogy odamegyek hozzá és gratulálok neki a sikereihez. A teremben nagy volt a hangzavar, ezért megérintettem a vállát, hogy felkeltsem a figyelmét. Az egyik testőre ekkor anélkül, hogy hátranézett volna, visszakézből arcul ütött. Kis híján elestem és a szemüvegem is leperdült a fejemről.”

Az énekesnő hozzátette, hogy szerinte nem volt helyénvaló a testőr reakciója, főleg annak tükrében, hogy őt aznap is lerohanta húsz rajongó, de az ő biztonsági személyzete nem folyamodott erőszakhoz.

„Nem láttam, mi történt, mivel egyenes vonalban haladtam és nem álltam meg. Egy személy megragadott hátulról – nem a vállamat érintette meg, megragadott. Annyit tudok, hogy a biztonságiak ellökték a közelemből, én pedig nem álltam meg, mivel el akartam fogyasztani egy finom vacsorát” – idézi San Antonio Spurs kosarasának a nyilatkozatát a BBC.

 


 

Az incidenst a Las Vegas-i rendőrség is megerősítette, amely annyit közölt, hogy testi sértés gyanújával hívták ki őket az Aria szállodába, de az eljárás végén senkit nem vettek őrizetbe.

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik