Videó: az ikon 60 éves – íme, Michael Jordan 50 legszebb játéka

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.02.17. 17:46
Ma lett 60 éves minden idők egyik – ha nem a legjobb – kosárlabdázója, a Chicago Bulls hatszoros bajnoka, Michael Jordan. Születésnapja alkalmából mutatjuk az NBA-legenda ötven legnagyszerűbb játékát.

Mint korábban beszámoltunk róla, születésnapja alkalmából egy 10 millió dolláros adománnyal járul hozzá Michael Jordan a Make-A-Wish Alapítvány működéséhez. Ez a hozzájárulás a legnagyobb a szervezet történetében, amelyet egy adott személytől kapott.Mint korábban beszámoltunk róla, születésnapja alkalmából egy 10 millió dolláros adománnyal járul hozzá Michael Jordan a Make-A-Wish Alapítvány működéséhez. Ez a hozzájárulás a legnagyobb a szervezet történetében, amelyet egy adott személytől kapott.

Michael Jordant az 1984-es draft első körének harmadik helyén választotta ki a Chicago Bulls, a többi pedig, ahogy mondani szokták: történelem. Az ikonikus kosárlabdázó pályafutása során hatszor vezette bajnoki címre a Bikákat, és mind a hat alkalommal őt választották meg a döntő legértékesebb játékosának. Összesen ötször nyerte el az alapszakaszban a legértékesebb kosárlabdázónak járó díjat (MVP), és 14 All Star-mérkőzésen léphetett pályára.

Jordan 2003-ban vonult vissza végleg szeretett sportágától – 1993–1995-ig és 1998–2001-ig sem játszott –, azonban a mai napig sokan beszélnek a chicagói legendáról. Most megmutatjuk az 50 legszebb játékát, amit már több mint 90 millióan tekintettek meg a YouTube-on.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik