NBA: a főigazgató telt házas meccseket vár ősztől

MTI, N. T.MTI, N. T.
Vágólapra másolva!
2021.03.07. 11:43
Telt házas mérkőzésekre számít a következő szezonban Adam Silver, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) főigazgatója.

„Derűlátó vagyok, szerintem a 2021–2022-es idény pontosan el fog kezdődni, és zsúfolt csarnokokban zajlik majd. A csapatok fele már most is beenged szurkolókat az arénákba, és ha az eddigi tempóban folytatódnak az oltások, akkor minden okunk megvan az optimizmusra” – fejtette ki az NBA első embere.„Derűlátó vagyok, szerintem a 2021–2022-es idény pontosan el fog kezdődni, és zsúfolt csarnokokban zajlik majd. A csapatok fele már most is beenged szurkolókat az arénákba, és ha az eddigi tempóban folytatódnak az oltások, akkor minden okunk megvan az optimizmusra” – fejtette ki az NBA első embere.

A vasárnapi, atlantai All Star-gála előtt tartott sajtótájékoztatóján Adam Silver közölte, a játékosoknak továbbra sem kötelező beadatniuk a koronavírus elleni vakcinát, ugyanakkor a beoltottak bizonyos előnyöket élveznek, kontaktszemélyként például nem kell karanténba vonulniuk.

A főigazgató azt is bejelentette, hogy a következő szezonban – a hagyományoktól eltérően – nem várhatók Észak-Amerikán kívül rendezett találkozók.

Az elmúlt idényben 171 mérkőzés maradt el az NBA-ben a pandémia miatt, a jelenlegi évadban pedig eddig 31 meccset kellett elhalasztani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik