Vasas: folytatódik a vízilabda-szakosztály és az A-Híd együttműködése

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.02.09. 12:51
null
Újfent megállapodtak a felek egymással (Fotó: vasassc.hu)
A 2021–22-es idényben is folytatódik a Vasas vízilabda-szakosztály és az A-Híd együttműködése, ennek jegyében pedig már el is kezdődtek az egyeztetések a felnőttcsapat keretének továbbépítéséről – közölte az angyalföldi klub.

 

Bár a felek számára ez eddig sem volt kérdéses, most már biztosan kijelenthető, hogy a következő idényben is az A-Híd lesz felnőtt vízilabdacsapatunk kiemelt, névadó szponzora – olvasható az angyalföldi klub honlapján.

Az építőipari cég 2020 tavaszán csatlakozott a szakosztályhoz, amelynek köszönhetően ismét esély nyílt a Vasas vízilabda-hagyományokhoz méltó szereplésre.

A most futó idény már szolgált is kézzelfogható eredményekkel ezen a téren, hiszen az A-Híd VasasPlaket szeptemberben bronzérmes lett a Magyar Kupában, így minden bizonnyal nemzetközi kupában indulhat, a bajnokságban pedig reális esélye kínálkozik a legjobb négy közé jutásra – emlékeztetett a közlemény.

Markovits László klubelnök a következőket mondta el a Vasas honlapjának:

„Nagyon bíztam benne, hogy az első szezon partnersége megalapozhatja a további együttműködést, és ezen a téren minden a számításaink szerint alakult. A bizonytalan, pandémiás helyzettől függetlenül stabil háttere van a vízilabdacsapatunknak, az elmúlt hetekben pedig minden részletben megállapodtunk az A-Híddal a folytatás és a következő szezon költségvetése kapcsán, így a szakosztály elnöke és vezetése már a 2021–22-es csapat építésén dolgozik a háttérben.”

Az A-Híd részéről Apáthy Zoltán, a szakosztály elnöke üdvözölte a megállapodást.

„Számunkra nem volt kérdés a folytatás egy pillanatig sem, hiszen nem egy évre érkeztünk a Vasashoz, hosszú távra tervezünk. Fogalmazhatnék úgy is, hogy mivel az építőiparban dolgozunk, így a sportban is a fokozatos építkezésben hiszünk, és a Vad Lajos vezette szakmai stáb bevonásával szezonról szezonra szeretnénk tudatosan erősíteni a csapatot. Ez a tervezés már el is indult a 2021–22-es szezon kapcsán, és az a célunk, hogy az A-Híd VasasPlaket komoly tényező legyen az ob I-es bajnokságban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik