B. D. K. 2021.02.09 12:51 Frissítve: 2021.02.17 23:17

Vasas: folytatódik a vízilabda-szakosztály és az A-Híd együttműködése

A 2021–22-es idényben is folytatódik a Vasas vízilabda-szakosztály és az A-Híd együttműködése, ennek jegyében pedig már el is kezdődtek az egyeztetések a felnőttcsapat keretének továbbépítéséről – közölte az angyalföldi klub.

Újfent megállapodtak a felek egymással (Fotó: vasassc.hu)

 

Bár a felek számára ez eddig sem volt kérdéses, most már biztosan kijelenthető, hogy a következő idényben is az A-Híd lesz felnőtt vízilabdacsapatunk kiemelt, névadó szponzora – olvasható az angyalföldi klub honlapján.

Az építőipari cég 2020 tavaszán csatlakozott a szakosztályhoz, amelynek köszönhetően ismét esély nyílt a Vasas vízilabda-hagyományokhoz méltó szereplésre.

A most futó idény már szolgált is kézzelfogható eredményekkel ezen a téren, hiszen az A-Híd VasasPlaket szeptemberben bronzérmes lett a Magyar Kupában, így minden bizonnyal nemzetközi kupában indulhat, a bajnokságban pedig reális esélye kínálkozik a legjobb négy közé jutásra – emlékeztetett a közlemény.

Markovits László klubelnök a következőket mondta el a Vasas honlapjának:

„Nagyon bíztam benne, hogy az első szezon partnersége megalapozhatja a további együttműködést, és ezen a téren minden a számításaink szerint alakult. A bizonytalan, pandémiás helyzettől függetlenül stabil háttere van a vízilabdacsapatunknak, az elmúlt hetekben pedig minden részletben megállapodtunk az A-Híddal a folytatás és a következő szezon költségvetése kapcsán, így a szakosztály elnöke és vezetése már a 2021–22-es csapat építésén dolgozik a háttérben.”

Az A-Híd részéről Apáthy Zoltán, a szakosztály elnöke üdvözölte a megállapodást.

„Számunkra nem volt kérdés a folytatás egy pillanatig sem, hiszen nem egy évre érkeztünk a Vasashoz, hosszú távra tervezünk. Fogalmazhatnék úgy is, hogy mivel az építőiparban dolgozunk, így a sportban is a fokozatos építkezésben hiszünk, és a Vad Lajos vezette szakmai stáb bevonásával szezonról szezonra szeretnénk tudatosan erősíteni a csapatot. Ez a tervezés már el is indult a 2021–22-es szezon kapcsán, és az a célunk, hogy az A-Híd VasasPlaket komoly tényező legyen az ob I-es bajnokságban.”

2021.04.05 22:42:01

Vízilabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Pék Gyula nem volt akárki. Legyen elég annyi, hogy a KSI mestereként nyolc későbbi olimpiai bajnokot pallérozott, Benedek Tibor, Kásás Tamás, Märcz Tamás, Steinmetz Ádám, Steinmetz Barnabás, Székely Bulcsú, Varga Zsolt és Vári Attila is tanítójának vallja.

2021.03.11 15:32:42

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

Alberto Munarriz a fájdalmas ötöspárbaj ellenére a budapesti Eb-ezüstöt tartja egyik legnagyobb sikerének.

2021.02.28 22:09:01

Vízilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aki a pécsi pólósokkal nyer ifikupát, tud valamit.

2021.01.23 22:00:33

Vízilabda LAKNER GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A legnagyobb feladatokra is megérett.

2021.01.23 19:07:05

Vízilabda LAKNER GÁBOR (összefoglaló), TÖRÖK DÁNIEL (percről percre)

A magyar válogatott végig vezetve győzte le a házigazdát, ezzel megváltva a tokiói repülőjegyet.