Gór-Nagy Miklós egy szezon után visszaigazol a Domino-Honvédba

Vágólapra másolva!
2009.06.11. 17:17
Molnár Tamás elvesztése után nem sokkal a Domino-Honvéd bejelentette: távozik Andrei Iosep, Gergely Mihály, Györke Zsolt és Vindisch Ferenc is, ám Gergely István és Szivós Márton marad. A nagy igazolás pedig az egy évad után visszatérő Gór-Nagy Miklós.
Gór-Nagy Miklós visszatért
Fotó: Mirkó István (archív)
Gór-Nagy Miklós visszatért
Gór-Nagy Miklós visszatért
Fotó: Mirkó István (archív)
Gór-Nagy Miklós visszatért

Néhány óra telt csak el azután, hogy kiderült, Molnár Tamás elfogadta a Szeged-Beton ajánlatát és a Domino-Honvéd máris bejelentette: egy idény után visszatér Gór-Nagy Miklós. A nagy fogás mellett fiatalok érkeznek: Marnitz Gergő, Mezei Tamás és Salamon Ferenc, illetve az utánpótlásból a felnőttcsapathoz kerül Lévai Márton.

„Ami pedig a Domino Honvéd közeli és távolabbi jövőét illeti, Vad Lajos a csapat vezetőedzője továbbra a fiatalítás híve, és ennek a szellemében a mostani átigazolási időismét nagyreményű ú pólósokat sorakoztat fel a Kőér utcában és készül mélyvízbe dobni” – áll a Domino-Honvéd közleményében.

Molnár mellett távozik ugyanakkor Andrei Iosep, Gergely Mihály, Györke Zsolt és Vindisch Ferenc is, utóbbinak információnk szerint szintén a Szeged tett ajánlatot.

„Egészen kiváló sportembert ismertünk meg Molnár Tamás személyében, aki centerként a világ legjobbjai közé tartozott – nyilatkozta Novák Ferenc, a Domino Honvéd szakosztályának igazgatója. – Érdemei elévülhetetlenek. Megértjük, hogy a szegediek számára jobbnak tűnő ajánlatát fogadta el, nincs harag, ez az élet rendje. Szívből kívánjuk, hogy pályafutása most következő éveiben is járjon sikerrel, annak viszont cseppet sem örülnénk, ha a következő évadban éppen a Domino ellen mutatná meg a legjobban, hogy még mindig a pályafutása csúcsán járt.”

DOMINO-HONVÉD 2009–2010

Érkezett: Gór-Nagy Miklós (Budvanszka Rivijera, montenegrói), Lévai Márton (utánpótlás), Marnitz Gergő (FTC-Aprilia-Fisher Klíma), Mezei Tamás (KSI), Salamon Ferenc (Uniqa-UTE)
Távozott: Andrei Iosep (?), Gergely Mihály (?), Györke Zsolt (?), Molnár Tamás (Szeged-Beton), Vindisch Ferenc (?)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik