A döntő legjobb játékosa szerint nem volt egyetértés a sztárcsapatban

Vágólapra másolva!
2007.06.19. 22:47
Riválisáénál jóval szerényebb költségvetéssel, „mindössze” két olimpiai bajnokkal a Domino nyolc sydneyi és athéni aranyérmesével szemben fennállása tizennegyedik bajnoki címét szerezte meg vasárnap a Vasas férfi vízilabdacsapata. A negyedik mérkőzésen aratott 10–9-es sikerrel – a tíz gólból négy Varga Dániel nevéhez fűződik – tette fel a koronát az angyalföldi alakulat.
Varga Dániel Olaszországba szerződhet a közeljövőben
Varga Dániel Olaszországba szerződhet a közeljövőben
Varga Dániel Olaszországba szerződhet a közeljövőben
Varga Dániel Olaszországba szerződhet a közeljövőben

Az idősebbik Varga fivér szerint a siker a csapategységnek köszönhető, anélkül sohasem lett volna megint bajnok a Vasas. Azt persze a 24 éves pólós sem tagadja, hogy gyönyörű gólokkal szomorította az ellenfél kapusát.

Arra a felvetésre, miszerint 2003–2004-ben sokkal jobb csapata volt a Vasasnak, Varga Dániel azt felelte, hogy jobb csapatuk nem, csak jobb játékosaik voltak. Steinmetz Ádám és Steinmetz Barnabás, Varga Tamás és Varga Zsolt, Kásás Tamás, Madaras Norbert és Kósz Zoltán is Kásás Zoltán edző együttesében játszott, de abban a csapatban minden volt, csak egyetértés nem. Varga Dánielnek az volt a legrosszabb idénye, mert a sok mellőzés nem használt az önbizalmának.

Néhány napja nyilvánosságra került, hogy Varga az olasz Brescia csapatával tárgyal. A játékos szerint napokon belül eldől, hogy Itáliába szerződik, vagy a Vasasban marad-e.

A DÖNTŐ LEGJOBBJÁVAL, VARGA DÁNIELLEL
INTERJÚT OLVASHATNAK A NEMZETI SPORT
NYOMTATOTT KIADÁSNAK SZERDAI SZÁMÁBAN.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik