Úszás: Hosszú Katinka Párizs helyett inkább már babázna

Vágólapra másolva!
2022.06.09. 13:40
null
Hosszú Katinka (Fotó: Tumbász Hédi)
Csütörtökön Budapesten megnyílik a nagyközönség előtt Hosszú Katinka étterme, a Koool. A vizes vb-re készülő úszónő új vállalkozásának hátteréről is beszélt a Forbesnak, illetve arról, hogy a 2024-es párizsi olimpia idején már inkább a kisbabájával foglalkozna.

„Éltem Kaliforniában, utaztam sokat a világban, eközben megismertem olyan ételeket, amelyek amellett, hogy fontos tápanyagokkal vannak tele, tényleg egészségesek, nem íztelenek, nem unalmasak. Hasonló dolgot kerestem itthon is, de nem találtam” – beszélt az étteremnyitás hátteréről a forbes.hu oldalnak Hosszú Katinka, aki Móricz Kitti séffel közösen alapította meg a Koool éttermet.

Hosszú elmondta, 23 évesen kezdett el figyelni az étkezésére, és ez fordulatot hozott a sportolói karrierjében is. A Szent István körúton található Koool étteremről elmondta, az eredeti ötlet a házhoz szállítás volt, ez is a cég fő profilja, de aki akarja, hangulatos étteremben is megkóstolhatja a finomságokat. Hosszú Katinka a tervei szerint sok időt tölt el az étteremben, úgy tervezi, hogy aki keresi őt, itt fogja legkönnyebben megtalálni.

Az étterem nem titkoltan a sportolói karrierje utáni életének része lesz. A Forbes a sportról is faggatta Hosszú Katinkát.

„Azt tudom, hogy a 2024-es párizsi olimpia nekem már messze van, nem valószínű, hogy belefér, mert a vőlegényemmel gyereket tervezünk. Persze, ez alakul, ahogy alakul, de szerintem a következő olimpián már nem leszek ott” – mondta Hosszú Katinka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik