Úszás: Hosszú Katinka bejelentette, nem Tusuppal folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.24. 11:08
Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup útjai külön válnak, nem együtt folytatják a szakmai munkát – jelentette be a háromszoros olimpiai bajnok úszónő hivatalos Facebook-oldalán.

December végén látott napvilágot a hír, hogy válságba került Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata. Az úszónő akkor azt írta, nehéz időszakon mennek keresztül, jó ideig nem mutatkoztak együtt, az Év sportolója gálára is külön érkeztek. Március végén egy interjúban Hosszú megerősítette, hogy Tusuppal folytatja a felkészülést, közös edzőtáborozásra is utaztak. a hír, hogy válságba került Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata. Az úszónő akkor azt írta, nehéz időszakon mennek keresztül, jó ideig nem mutatkoztak együtt, az Év sportolója gálára is külön érkeztek. Március végén egy interjúban Hosszú megerősítette, hogy Tusuppal folytatja a felkészülést, közös edzőtáborozásra is utaztak.

Május elején a 29 éves úszónő elárulta, a június eleji Mare Nostrumon versenyez először az idén, csütörtöki Facebook-bejegyzéséből pedig kiderült, hogy oda már nem Shane Tusup kíséri őt.

„Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára” – így Hosszú Katinka a Facebookon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik