Videó: egy ezüstérmes olimpikon is lehet hihetetlenül boldog

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.11.28. 23:12
A Csisztu Sport Cast legújabb részében ezüstérmes olimpikonjaink meséltek boldogan tokiói élményeikről.

„Soha ilyen őszintén még nem hallottam ezüstérmeseket saját második helyüknek örülni, főleg egy olimpiai döntőben azok után, amin keresztülmentek a siker érdekében”– írta a műsorvezető és producer, Csisztu Zsuzsa a Csisztu Sport Cast legfrissebb epizódjának leírásában. „Soha ilyen őszintén még nem hallottam ezüstérmeseket saját második helyüknek örülni, főleg egy olimpiai döntőben azok után, amin keresztülmentek a siker érdekében”– írta a műsorvezető és producer, Csisztu Zsuzsa a Csisztu Sport Cast legfrissebb epizódjának leírásában.

„Én úgy voltam vele, hogy ez az ezüstérem élet-halál harc lesz” – mondta el a műsorban a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban ezüstöt szerző Rasovszky Kristóf. Minden idők legeredményesebb magyar vitorlázója, Berecz Zsombor azt árulta el: „ha azt az érzést lehetne venni, amit a célba érkezéskor éreztem, venném a boltban”.

„Az az érzelemáradat jön ki, amit nem tudsz visszatartani, mert olyan sokszor tartottad vissza az edzésen. Ilyenkor van, hogy elsírod magad” – osztotta meg a Csisztu Sport Casttel könnyei történetét Csipes Tamara.

A CSISZTU SPORT CAST LEGFRISSEBB EPIZÓDJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik