Tokió 2020: Megérdemeltem volna a két tized szerencsét – Verrasztó

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.07.26. 20:41
null
Verrasztó Dávid a negyedik helyen zárta az olimpiát (Fotó: Tumbász Hédi)
A tokiói olimpiáról hazatérő Verrasztó Dávid csalódottan, édesapja, Verrasztó Zoltán viszont pozitívan értékelt a Digi Sport stábjának, amely a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren várta a sportolót, aki két tizeddel lecsúszva a dobogóról a negyedik helyen zárta a játékok 400 méteres vegyesúszó-versenyét.

„Megmondom őszintén, nem érzem magam túl jól. Annak ellenére sem, hogy jól sikerült minden. Nem nagyon tudtam még feldolgozni, hogy soha sincs szerencsém. Biztos, hogy sok mindent elrontottam, de ahhoz képest, ami eddig volt, ez most hatalmas fejlődés. Úgy gondolom, hogy húsz év után megérdemeltem volna azt a két tized szerencsét, ez az egy, ami bánt. Szerintem mindenki szomorú, mert az emberek ugyanazt gondolják, mint én” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek hazaérkezése után Verrasztó Dávid.

Édesapja, Verrasztó Zoltán azonban nem ért vele egyet:

„Fantasztikus volt számomra, mert legyőzte saját magát, és két ilyen borzalmas olimpia után döntőbe került. Sohasem volt még ilyen erős a mezőny, megvolt az esélye arra, hogy bármilyen színű érmet nyerjen, ami végül nem sikerült, de azt gondolom, hogy senkit sem kergetnek az asztal körül azért, mert a negyedik helyen végez az olimpián.”

Az augusztusban már 33 éves úszó azt is elmondta, egyelőre nem tudja, bevállalja-e a következő olimpiai ciklust.

Íme, a Digi Sport felvétele

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik