Tenisz: ismét egy párt alkot Badosa és Cicipasz

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.24. 21:00
BNP Paribas Open 2024 - Day 3
Paula Badosa és Sztefanosz Cicipasz újra egy párt alkotnak a magánéletben (Fotó: Getty Images)
Néhány héttel ezelőtt sokan elszomorodtak, amikor nyilvánosságra került a hír, hogy a teniszvilág (egyik) álompárja, Sztefanosz Cicipasz és Paula Badosa románca véget ért, és a két élsportoló külön utakon folytatja. Nos, úgy tűnik, sokáig nem bírták egymás nélkül, Cicipasz ugyanis pénteken bejelentette, hogy ismét összejött szerelmével.

A spanyol Paula Badosa május 5-én jelentette be, hogy már nem alkot egy párt a férfi mezőny egyik legjobbjának számító Sztefanosz Cicipasszal. Még három hét sem telt el a nagy bejelentés óta, és úgy tűnik, minden visszafordult, s a két teniszező ismét egymás karjában kötött ki. Cicipasz ugyanis közölte, hogy ismét egy párt alkotnak Badosával – szúrta ki a Marca.

A 25 éves görög teniszező meg is indokolta, miért változott meg álláspontjuk néhány hét leforgása alatt: „Úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet, ám néhány hét után rádöbbentem, hogy mennyire intenzív a szerelmünk. Együtt vagyunk, és nagyon jól megvagyunk – idézte Cicipaszt a Marca. – Egyikünk sem csinált semmi rosszat, csak nehéz volt összeegyeztetni a versenynaptárat és a kapcsolatot, ezért úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet. Két héttel később azonban rájöttem, hogy mennyit jelentett nekem és milyen rossz volt nélküle.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik