Tenisz: Noszály az intenzívre került - a BRFK eljárást indított

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2014.08.08. 14:23
null
Noszály Sándor egy 2006-os kézilabdagálán (Fotó: Szabó Miklós)
Súlyos sérülésekkel került kórházba Noszály Sándor, a volt válogatott teniszező ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást indított. Noszály az Origónak elmondta, már jól van, és nem igazak azok a hírek, hogy verekedésbe keveredett volna.

 

A Velvet internetes lap értesülései szerint a teniszező csütörtök este sérült meg egy fővárosi szórakozóhelyen, jelenleg intenzív osztályon kezelik. Egyes források szerint verekedés közben, más információk szerint balesetben sérült meg Noszály Sándor.

„Valaki hátulról meglökött, de semmi előzménye nem volt, nem keveredtem szóváltásba senkivel, még egy rossz pillantás sem volt" – mondta kórházi ágyáról az Origónak Noszály, aki azonban a fejét beütötte, és sok vért veszített. A korábbi teniszező hozzátette, még megfigyelés alatt tartják, de három nap múlva szeretne hazamenni.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az ügyben a BRFK bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Noszály Sándor a nyolcvanas-kilencvenes évek kiemelkedő magyar teniszezője volt, ötször nyerte el az év magyar teniszezője címet. Legeredményesebb időszakában, 1995-ben a világranglista 95. helyezettje volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik