Téli olimpia: az ígéret szép szó – Bolt pezsgője megérkezett Liuékhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.17. 13:25
null
Bolt híres mozdulata a magyar váltó előadásában (Fotó: AFP)
A nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt pezsgője megérkezett a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjaihoz, akik februárban megnyerték a döntőt a pjongcsangi téli olimpián, s ezzel megszerezték Magyarország történetének első téli ötkarikás aranyérmét.

 

A jamaicai sprinter azt ígérte, hogy aki a pjongcsangi olimpián aranyérmet szerez és az általa ismertté tett ünneplést bemutatja, számíthat arra, hogy személyesen küld neki pezsgőt. A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor, Burján Csaba összetételű magyar váltó kapva kapott az alkalmon, és a dobogóra fellépve Bolt híres mozdulatával ünnepelt.

A már visszavonult 31 éves atléta betartotta a szavát, és két hónap után megküldte a nagyjából 160 ezer forintot érő pezsgőt Liu Shaolinéknak.

„Megkaptuk a nagy pezsgőt, amit Bolt mutatott, és küldött hat darab kisebbet is mellé – mondta Liu Shaolin Sándor a Rádió 1 reggeli, Balázsék című műsorában. – A nagyból sajnos csak egyet küldött. Komolyabb hírverést szerettünk volna kihozni ebből a lehetőségből, esetleg elmenni hozzá Jamaicába, de ez sajnos nem jött össze.”

A Blikk úgy tudja, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) szeretné ünnepélyes keretek között bemutatni a világsztártól érkezett pezsgőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik