Tottenham in Canada

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.07.23. 23:07
Ma éjfél után újabb osztálytalálkozót kísérhetnénk figyelemmel, ha nem kellene reggel munkába menni. JD személyében egy igazi legendát láthatnánk...

Ma éjfél után újabb osztálytalálkozót kísérhetnénk figyelemmel, ha nem kellene reggel munkába menni. JD személyében egy igazi legendát láthatnánk újra focizni - igazi történelmi lehetőség ez, hiszen kétlem, hogy egyébként sokan végignéznénk a kedvéért egy MLS-bajnokit, a válogatottról meg ugye lemondott azzal, hogy Kanadába igazolt. (Anglia nem Brazília, hogy innen is beválogasson embereket...) Az eddigi 13 bajnokiján 11 gólt jegyez, tehát elég nagy isten arrafelé. Az első meccsén (tudjátok, amelyiken a Spurs megvett néhány jókívánságot közvetítő neonreklámot) mindjárt duplázott a legutóbbi ellenfelünk otthonában. JD-n kívül is van ismerős arc: az edző Ryan Nelsen, aki szintén megfordult a Lane-en, ő volt a Redknapp-igazolások egyik iskolapéldája - majd negyvenévesen vettük a kieséssel kacérkodó Blackburntől. Eredetileg inkább társalkodókisasszonyi szerepet szánhatott neki az öreg, de aztán a sérülések miatt néhány meccset végigmelózott a védelmünk közepén, és ha jól emlékszem még egy gólt is fejelt valami kupameccsen. Rohan Ricketts, aki tíz éve nálunk is megfordult már nem játszik itt, legutóbb Thaiföldön látták. Történelmi érdekesség, hogy Torsten Frings is itt vezetett le. Akit még érdemes megemlíteni a mostani keretből, az az időközben sáfári magasságokba emelkedő Julio César, illetve megjárta a PL-t Luke Moore és a kapitány Steven Caldwell is.Ma éjfél után újabb osztálytalálkozót kísérhetnénk figyelemmel, ha nem kellene reggel munkába menni. JD személyében egy igazi legendát láthatnánk újra focizni - igazi történelmi lehetőség ez, hiszen kétlem, hogy egyébként sokan végignéznénk a kedvéért egy MLS-bajnokit, a válogatottról meg ugye lemondott azzal, hogy Kanadába igazolt. (Anglia nem Brazília, hogy innen is beválogasson embereket...) Az eddigi 13 bajnokiján 11 gólt jegyez, tehát elég nagy isten arrafelé. Az első meccsén (tudjátok, amelyiken a Spurs megvett néhány jókívánságot közvetítő neonreklámot) mindjárt duplázott a legutóbbi ellenfelünk otthonában. JD-n kívül is van ismerős arc: az edző Ryan Nelsen, aki szintén megfordult a Lane-en, ő volt a Redknapp-igazolások egyik iskolapéldája - majd negyvenévesen vettük a kieséssel kacérkodó Blackburntől. Eredetileg inkább társalkodókisasszonyi szerepet szánhatott neki az öreg, de aztán a sérülések miatt néhány meccset végigmelózott a védelmünk közepén, és ha jól emlékszem még egy gólt is fejelt valami kupameccsen. Rohan Ricketts, aki tíz éve nálunk is megfordult már nem játszik itt, legutóbb Thaiföldön látták. Történelmi érdekesség, hogy Torsten Frings is itt vezetett le. Akit még érdemes megemlíteni a mostani keretből, az az időközben sáfári magasságokba emelkedő Julio César, illetve megjárta a PL-t Luke Moore és a kapitány Steven Caldwell is.

RÖVID HÍREK

Ben Davies egyre közelebb, de egy Michel Vorm alakú sziluett is kirajzolódik a ködös távolban. Ezzel párhuzamosan Siggy egyre inkább átmegy délibábba - ha igaz, akkor megy vissza Dél-Wales-be. Hoppá, közben be is jelentették az üzletet. Üdv Ben és Michel, Thor legyen veled, Gylfi!

Davies 5, Vorm 4 évet kapott - reméljük nem büntetésként telik majd az idejük nálunk.

Azért ez mindig könnyet fog csalni a szemembe:

De ez se volt csúnya:

Vorm érkezését nem tudom mire vélni, attól félek, hogy már Lloris jövő évi dobbantásának ágyazunk meg vele. Bár volt már rá példa, hogy válogatott kapust szopattunk egy éven át meccs nélkül (mondjuk Pletikosáért nem volt akkora kár). Vorm kifejezetten jó játékos egyébként. Ben Davies pedig végre megoldást jelenthet az egyik neuralgikus pontnak számító balbunkó szerepkörre. Mellesleg amikor legutóbb wales-i balhátvédet vettünk, az eléggé bejött. Pfffff, na jó, olyan százévente egyszer is csak a mákosakkal fordul elő. Pletyka szintjén lehet még hallani két Romanistáról (Destro és Benatia - utóbbi eléggé esélytelen), illetve a francia Grízemberről.

COME ON YOU SPURRRSSSS!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik