A 4-3-3 rejtelmei a WHL-en.

Vágólapra másolva!
2012.11.03. 17:11
Drága André! Örömmel látom, hogy sikerült a beilleszkedés a legpatinásabb angol klub kispadjára, már egész tűrhetően felismered a játékosaid...



Drága André!
Örömmel látom, hogy sikerült a beilleszkedés a legpatinásabb angol klub kispadjára, már egész tűrhetően felismered a játékosaid, és általában a posztot is eltalálod, ahol játszatni kell őket. Probléma a bemagolt felállás alkalmazásával akad.



Amint aztLodovikTrema remekül felvázolta, kizárólag egy felállást alkalmazol (kivéve Old Trafford, utolsó 30 perc), azon belül szoktad csak variálni a szerepköröket. Ez a felállás nem olyan rossz, mint elsőre tűnt.
Az egyetlen variáció a középpályán van, a három belső középpályásnál. Itt követsz el hibákat, tehát most segédkezet nyújtok:
a játékosok:
  • védekező ((VKP): Sandro, Parker, Dembele, (Livermore csak akkor, ha mindenki más halott)
  • középpályás (KP): Dembelé, Huddlestone, és talán egyszer Sandro, de ez csak lehetőség, most semmiképp.
  • támadó (TKP): Siggurdson, Dempsey, és Defoe akkor, ha Adebayor áll előtte, és szélek jól mennek.
Namost, ezeket a következőféleképp oszthatod el:
  • Az alap: VKP,KP,TKP. Ezt ismeri mindenki, nem szükséges magyarázat.
  • A védekező: VKP,VKP,TKP. Erős, kreatív középpálya ellen, vagy ha szélekre sokat kell segíteni, elsősorban kontra. Inkább Siggy, mint a többiek, Dempseyvel egy középpálya nélküli játék mehetne.
  • Nagyon védekező: VKP,VKP,KP. A Barca, Juve, stb. ellen. Kizárólag kontra, igazából az előző Dempsey-vel vagy Defoe-val is kb. ez.
  • Nagyon támadó: VKP,TKP,TKP. Ahol nagyon elnyomható az ellen középpályán.
Gondolom feltűnt, hogy VKP mindegyik verzióban szerepel. Ennek az az oka, hogy háromésfél védekező játékossal utoljára az Aranycsapat idején lehetett eredményeket elérni. Esetleg még akkor használható, ha a Wigan 1 góllal megy a WHL-en, és nem akar akciót vezetni, nem kell tőlük elvenni a labdát, odaadják maguktól. Tehát ha Sandro az egyetlen egészséges ezen a poszton, akkor végigjátsza a meccset. Mindenképp. Taktaharkány B ellen is csak akkor lehet lehozni, ha 3 góllal megyünk, félóra van hátra, Brad apó kezdett elszundítani, és mindenképp fel akarod ébreszteni.

Remélem, ezt nem felejted el többet.

További sportsikereket,
egyelőre nem rajongód.


Ha mégis elfelejtenéd

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik