Bolton - Tottenham

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2010.11.05. 16:11
BLERGH... Bolton idegenben... kevés ennél lehangolóbb meccs van a naptárunkban. Ahhoz hozzá kellett szoknunk a PL-ben, hogy idegenben a négy nagyfejű...

BLERGH...BLERGH...

Bolton idegenben... kevés ennél lehangolóbb meccs van a naptárunkban. Ahhoz hozzá kellett szoknunk a PL-ben, hogy idegenben a négy nagyfejű ellen enyhén szólva cudarul megy. Viszont a Wanderers vendégeként is sokszor maradunk hoppon.

ADATÖZÖN

A Bolton elleni PL-mérlegünk 50-50% - mindkét csapat 30 pontot zsákmányolt az eddigi 22 találkozón. Ez 8-8 győzelmet ill. vereséget és 6 döntetlent jelent. Még a gólok számát tekintve is csak egy a különbség.

A Bolton vendégeként 1996 óta nem nyertünk bajnokit (amikor még a Burnden Park-ban játszottak, durva, nem?) - és kupameccsen is utoljára még 2004-ben győztük le idegenben a Trotterst.

CSAPATHÍREK

Sajnos van der Vaart combizom-húzódása jobban elhúzodott mint reméltük. Ő biztosan kihagyja a meccset - és nagyon valószínű, hogy Lennon is pihizni kényszerül. Mindketten nagyon fognak hiányozni. Rajtuk kívül King, Dawson, Defoe, Woody, O'Hara, dos Santos természetesen szintén maródi. Gomes és Sandro visszatérhet a csapatba és a két, mostanában erősen mellőzött horvát is bevetésre kész. Kiváncsi vagyok, hogy az egészen biztosan holtfárdt Gallas és a valószínűleg holtfáradt Kaboul pályára lép-e... valószínűleg utóbbi kezdeni fog - talán Bassong oldalán.

Az ellen soraiban igazán fontos sérültet nem találunk. Gardner (nem Anthony) a legismertebb név a hiányzók között. Martin Petrov szereplése még bizonytalan, ami azért nagy érvágás lenne az Útilapusoknak.

KINYERMA?

Hagyományosan szenvedős-senyvedős mérkőzésről van szó. Kevin Davis és Elmander is kemény ellenfél lesz a ki tudja milyen felállásban pályára lépő középhátvédjeinknek. Múlt héten a Liverpool csak nagy szerencsével tudott győzni ellenük. Carragher kézzel fülelt le egy beadást a tizenhatos sarkán, Kirjakosz pedig két kézzel lökte a veszélyes szabadrúgásra érkező Davist az ötös vonalán - nem biztos, hogy a mi védőinknek is megengedik ezt a bírók, úgyhogy nagyon kell koncentrálni az elrévedésre hajlamos végvári vitézeinknek.

Támadásban vdV és Lennon hiányában is van puskapor bőven. Modric és Bale mármár tűzveszélyes formában van. Huddlestone adja a hűvös nyugalmat, a két sérült helyére pedig van bőven jelentkező. Ha maradunk az egycsatáros játéknál, akkor Kranjcar és a felépülő Bentley jelentkezik a jobb oldalra, középen pedig a JJ-Palacios-Sandro hármas bevethető. Ha 'arry netán két csatárt szeretne a pályára küldeni akkor utóbbi három játékos alighanem marad a padon.

A Bolton PR-gépezete (najó, ilyen valószínűleg nem is létezik) erősen tolja azt a vonalat, hogy Coyle érkeztével itt joga bonito lesz hétről hétre. Ehhez azért ember is kell, egy Lee (és egy Petrov [és egy Cohen]) nem csinál nyarat.

Mark Lawrenson ikszet tippelt a meccsre (és ő még úgy tudta, hogy vdV és Lennon is játszhat). Hajlunk afelé, hogy igaza lesz - fáradt lesz a társaság nagy része, valamint egy történelmi meccs után a rideg boltoni valóság nagyon csúnyán orrba tudja vágni az egyszeri focistát. Minden baljós jel ellenére mi, mint mindig, most is győzelemre számítunk.

Kinéz egy 3-2-es idegölő mérkőzés - sorozatban a 14. meccsünkön is gól(oka)t kapunk, de Kranjcar a tavalyi parádé után újra gólt szerez, Modric és Bale pedig keddhez hasonlóan újra gólpasszokkal tűnik ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik