29 az új 28? Jackson Martínez, 2 Arsenal-drukker és az év Twitter-vitája

Vágólapra másolva!
2015.06.13. 20:29
Gondolkodott már azon, hogy hány éves a Porto kolumbiai támadója, Jackson Martínez? Ha a válasz nem, minden bizonnyal nincs vele egyedül.


Hány éves Jackson Martínez? (Fotó: Reuters)
Hány éves Jackson Martínez? (Fotó: Reuters)

 

 

Az Arsenal által is kiszemelt, de a Serie A-ban szereplő AC Milan öltözőjéhez karnyújtásnyi közelségben álló kolumbiai csatár életkoráról két Arsenal-drukker vitatkozott össze a Twitteren. Mit lehet vitatkozni egy olyan adaton, amelyet pillanatok alatt megválaszol a Google? Figyeljenek csak, egészen zseniális párbeszéd következik.

– Ha az Arsenal 25 millió fontnál is többet fizet egy 29 éves játékosért, aki a portugál ligából jön, megeszem a kalapom…

– Egyébként 28 éves, nem 29…


És ezzel elkezdődött a számháború.

– Sokkal közelebb van a 29-hez, mint a 28-hoz. Ez tény.

– Miért nem lepődök meg, hogy a törtszámok túl nagy kihívást jelentenek neked? A 28. születésnapja után többé már nem 28 éves.

 

 

 


 

– A 29. születésnapjáig 28 éves. Ez egyszerűen így működik.

– Jobb lett volna figyelned matekórán. A kerekítés mond valamit?


– Amíg nem lesz 29, addig 28 éves.

– Nem. Ő 28 és még valamennyi. És ha az a valamennyi több mint fél, akkor közelebb van a 29-hez. Te azt mondod, hogy 1.75 font az egy fonttal egyenlő. Hülyeség!


A pontosság kedvéért: Jackson Martínez 2015. október 3-án ünnepli 29. születésnapját, és akkor minden bizonnyal az AC Milan játékosa lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik