Hétcsillagos CR7 hotel épülhet Madeirán

Vágólapra másolva!
2011.04.12. 08:55
null
Cristiano Ronaldo Porto Santóban (Fotó: Kickette.com)
Cristiano Ronaldo nevét viselheti az a luxus szálloda, amit a világsztár futballista szülőföldjén építenének befektetők. A portugál focista a vasárnap mérte föl a terepet és a lehetőségeket.

Vasárnap 18:30-kor, az ott élők többsége számára váratlanul, egy Madridból érkező magángép landolt a Madeira szigetének szomszédságában fekvő Porto Santo kicsiny repterén. A gépen a sziget leghíresebb szülötte, Cristian Ronaldo ült, többek között, menedzsere, Jorge Mendes társaságában. A reptéren Porto Santo polgármestere, Roberto Silva (aki egyik Roberto vagy Silva nevű híres futballistának sem rokona) fogadta, és rögtön megkezdődtek a tárgyalások – számol be a történtekről részletes írásban a Jornal da Madeira című újság.

Az elöljáró megmutatta Ronaldónak és a befektetésre igencsak nyitottnak tűnő Mendesnek azt a mintegy 10 hektáros területet, ahol 50-70 millió euró (kb. 13,2–18,5 milliárd forint) értékben szeretnének ingatlanfejlesztést megvalósítani a Madeira szigetének dél-nyugati részén fekvő Calheta körzetében. A leginvenciózusabb terv egy hétcsillagos szállodáról szól, ami a CR7 nevet viselné – természetesen Cristiano Ronaldo után. A szálloda mellett jutna hely még egy golfpályának is.

Hogy mi lett a tárgyalások vége, azt nem tudni, az viszont sejthető, hogy 23:00-kor egy elégedett delegáció távozott Calhetából. Erre enged következtetni, hogy Ronaldo annyira el volt ragadtatva a környék szépségétől, és a strand homokjától, hogy vitt belőle Madridba is, mondván, az segíteni fogja a sérülések utáni gyógyulását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik