Az anyjuk sem ismerne rájuk - nagy átváltozások

Vágólapra másolva!
2011.01.30. 18:43
null
Abel Xavier (Forrás: thespoiler.uk)
Nemrég mutattuk meg, egyes sportolók micsoda meglepő átváltozásokra képesek, de nem volt köztük labdarúgó. Most pótolnunk kell ezt a kínzó hiányt, és kiválogattunk öt futballistát, akik a konszolidált külsőjüket meglehetősen átalakították az évek során. Egyikük-másikuk azt is elmondhatná magáról: „az anyám sem ismerne rám".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Abel Xavier

Elképzelhetünk-e bárkit is széles e világon, aki feledni tudná ezt az arcot? A portugál válogatott Abel Xavier eléggé decens külsejét váltotta fel szőkített hajával és szakállával. Egy kicsit olyan volt a pályán, mint egy nyári mikulás.

Jonathan Greening (Forrás: thespoiler.uk)
Jonathan Greening (Forrás: thespoiler.uk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Jonathan Greening

Az angol válogatott Greening jól fésült frizurája és sima képe már a múlté. Egy igazi hippi fazon áll előttünk, tetkókkal, bozontos szakállal és játékosan göndörödő hajjal. Míg az első képen amolyan „anyák kedvence"-fazon, az utóbbival inkább rémisztgetni lehetne a gyerekeket.

Stephen Ireland (Forrás: thespoiler.uk)
Stephen Ireland (Forrás: thespoiler.uk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Stephen Ireland

Bármilyen visszafogottnak látszik a bal oldalon figyelő fiú, évek során levetkőzte magáról ezt a mázat. A jobb oldali képen már a vetkőzés után a szárnyait is megcsodálhatjuk Irelandnak, aki persze ezzel egy kicsit már „elszállt" magától.

Djibril Cissé (Forrás: thespoiler.uk)
Djibril Cissé (Forrás: thespoiler.uk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Djibril Cissé

A francia válogatott óriási fazon. Szinte minden meccsén változtatja a frizuráját. Már ha éppen nem hagyja a fejét kopaszon. Szakállát szőkíti, a bőre pedig... mint valami párduc, szinte egy talpalatnyi tetoválatlan felület sincs rajta. Most sajnálhatjuk csak igazán, hogy nem fehérnek szülte a mamája, mert így alig látni a mintázatot...

Gennaro Gattuso (Forrás: thespoiler.uk)
Gennaro Gattuso (Forrás: thespoiler.uk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Gennaro Gattuso

Az olasz világbajnok egyáltalán nem néz ki elvetemülten, de azért érdekes, hogy a kölyökképű, „tejfelesszájú" Gennaróból hogyan lett „mosolygó kalóz". A fazon változik, de a jókedv megmarad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik