Real Madrid: hivatalos közleményt adtak ki Neymarról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 07:36
null
Neymar remek formában a világbajnokságon (Fotó: AFP)
A Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid közleményben cáfolta azon médiaértesülést, miszerint 310 millió eurót ajánlott Neymarért, a Paris Saint-Germain brazil világsztárjáért.

A TVE hétfőn megszellőztette, hogy a királyi gárda 310 millió eurós ajánlatot tett a 26 éves támadóért, valamint a futballistának hét évre szóló, évenkénti 45 millió eurós fizetést garantáló szerződést kínált. A Real Madrid közleményben reagált, melyben az áll, a Neymart érintő állítás nem igaz, sőt a sorozatban három BL-t nyerő klub semmilyen ajánlatot nem tett a világ legdrágább játékosáért.

A madridi közlemény megjegyzi, a klub meglepően vette tudomásul, hogy ilyen hamis állítás napvilágot látott anélkül, hogy az egyesület részéről bárkit megkérdezett volna a szerző.

Mint ismert, Neymar tavaly nyáron világrekordot jelentő 222 millió euróért szerződött az FC Barcelonától a PSG-be.

A Real reagálása után a TVE is közleményt adott ki, melyben azt írja, forrását hitelesnek tartotta, ám sajnálja, hogy ilyen kellemetlenséget okozott.

A világbajnokságon Neymar a Belgium elleni negyeddöntőre készül a brazil válogatottal. Hétfőn a legjobb tizenhat között góllal és gólpasszal jártul hozzá Mexikó 2–0-s legyőzéséhez.

Real Madrid C.F. on Twitter

Comunicado Oficial. https://t.co/NaEgNMgMpF #RealMadrid



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik