Real Madrid: Benítez már tudja, ki lesz az első szerzemény?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 10:35
null
Sterling (balra) lesz Benítez első madridi szerzeménye? (Fotó: Reuters)
A nemzetközi sportsajtó az utóbbi napokban kész tényként kezeli, hogy Rafa Benítez, a Napoli labdarúgócsapatának mestere ül le a Real Madrid kispadjára. Már olvashattunk a spanyol szakember madridi terveiről is, az angolok pedig most azt is megsúgták, ki lehet az első szerzeménye.

„Rafa Benítez lesz a Real Madrid edzője, ez kilencvenkilenc százalék” – mondta korábban Ernesto Bronzetti, a Real Madridtól menesztett Carlo Ancelotti ügynöke. Az angol lapok sem kérdőjelezik meg az olasz szavait, sőt már azt is tudják, ki lesz az első érkező, ha a Napoli mestere veszi át a királyiak irányítását.

A Daily Mirror, a Sky Sports, az ESPN és a Metro által is közölt információk szerint Rafa Benítez a madridiak elnökével, Florentino Pérezzel való egyeztetés során leadta a kívánságlistáját is, melynek első helyét Raheem Sterling foglalja el.

A korábbi hírek szerint Benítez nem szeretné megszerezni Marco Reust, mivel úgy érzi, James Rodríguezzel, Cristiano Ronaldóval, Jesével és Gareth Bale-lel tökéletesen le vannak fedve a szélek, Sterling azonban szerinte képes lenne a középpálya közepén és a csatárposzton is megharcolni a helyéért, így tökéletes kiegészítése volna a madridi támadószekciónak.

Az angol távozása Liverpoolból nyílt titok, miután a „vörösök” vezetősége képtelen kielégíteni a játékos anyagi követeléseit; a kérdés már csak az, melyik európai topklub felé veszi az irányt.

Mivel a blancóknak a transfermarkt.de által 30 millió euróra taksált Sterling magas fizetése biztosan nem jelentene gondot, a szigetországban biztosra veszik, hogy a Real Madridról többször is lelkesen nyilatkozó támadó a spanyol fővárosba költözik a nyári átigazolási időszak elején.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik