Barcelona: zöld lámpa a szövetségtől, igazolhatnak egy csatárt

Vágólapra másolva!
2020.02.17. 11:57
null
Az FC Barcelona a Getafe támadóját, Ángel Rodríguezt szemelte ki (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona engedélyt kért és kapott a Spanyol Labdarúgó-szövetségtől (RFEF) arra, hogy az előttünk álló 15 napban szerződtessen egy csatárt – számolt be róla a Mundo Deportivo. A katalánok Ousmane Dembélé súlyos sérülését követőn fordultak az RFEF-hez.

 

Miután Dembélét megműtötték, és fél évre elveszítette őt a Barca, csak Messi, Griezmann és Ansu Fati maradt bevethető csatárposzton – Carles Pérez és Abel Ruiz a téli átigazolási időszakban távozott, míg Suárez szintén sérüléssel bajlódik. A katalán klub így a spanyol szövetséghez fordult, hogy biztosítson számára néhány napot, amíg szerződtet egy támadót.

A spanyol sajtó beszámolója szerint az RFEF erre igent mondott, de csak bizonyos feltételekkel: a klubnak 15 napja van, csak csatárt szerződtethet, aki csak a La Ligában léphet pályára.

A Mundo Deportivo a kiszemeltek között emlegeti a Getafe támadóját, Ángel Rodríguezt, akire állítólag még nem tett ajánlatot az FC Barcelona. A Deportivo Alavés játékosa, Lucas Pérez, a Levantét erősítő Roger Martí és a Leganés csatára, Martin Braithwaite is a katalánok listáján van a hírek szerint. A Sport napilap úgy tudja, a Real Sociedadban futballozó Willian José és a Real Betisben játszó Loren Morón neve is szóba kerülhet.

Abban mind a két lap egyetért, hogy a Barca a szombati, Eibar elleni bajnoki előtt be akarja jelenteni új igazolását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik