Raúl: Bale nagyszerű, de a Tottenham túlbecsüli

Vágólapra másolva!
2013.08.19. 22:14
null
Raúl madridi fellépése nem hagyja hidegen a spanyol futballbarátokat (Fotó: Action Images)
Augusztus 22-én a XXXV. Santiago Bernabéu-kupán a katari al-Szadd lesz a spanyol Real Madrid ellenfele. A vendégcsapat húzóneve nem más, mint a madridisták egykori kedvence, a Realban tizenhat szezont lehúzó Raúl, aki ennek apropóján napi kérdésekre adott választ. Például Mourinhóról, Ancelottiról, Bale-ről, a katari és a spanyol futballszezonról.

 

 

A madridi utazásról: „Fantasztikus lesz, remélem, sikerül mindkét csapat számára emlékezetes meccset vívnunk.”

A telt házas Bernabéuról: „Tudom, hogy minden jegyet eladtak. Köszönet érte a madridi szurkolóknak, remélem, élvezetes lesz számukra a mérkőzés, már csak azért is, mert egy félidőt játszok az al-Szaddban, egyet a Real Madridban.”

A távozó José Mourinhóról és az érkező Carlo Ancelottiról: „Mourinhónak jó volt a mutatója a csapattal, Carlo Ancelotti pedig a világ egyik legjobb szakvezetője, biztos sikerül trófeákat nyernie.”

Gareth Bale esetleges madridi szerződtetéséről: „Bale egy nagyszerű játékos, nagy lehetőségek rejlenek benne a madridiak számára, de a vételára túl magas. A Tottenham túlbecsüli az árát.”

A spanyol bajnoki szezontól: „A Barcelona tele van kiváló játékosokkal, így a szokásos Madrid–Barca versenyfutásra számítok.”

Az al-Szadd legutóbbi szezonjáról: „Nagyon örülök, hogy sikerült megnyernünk a bajnokságot, és hozni egy jó szintet az egész szezonban.”

A következő idénytől: „Továbbra is jó eredményeket várok, úgy a bajnokságban, mint az ázsiai kupasorozatban.”

A katari bajnokság létszámemeléséről: „Ez hasznos lesz az egész katari futball számára, mert növeli a mérkőzések számát, továbbá még keményebbé teszi a versenyfutást a helyezésekért.”

A helyi riválisokról: „A Lekhwiya a legnagyobb ellenfelünk, az al-Rayyan és az al-Harafa mellett. És persze ne feledkezzünk meg az el-Jaishról sem.”

A katari bajnokság legjobb játékosáról: „Rodrigo Tabata a liga legjobb játékosa, mert abszolút meghatározó a szerepe az al-Rayyannél.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik