B. D. K.
2022.11.23 10:46 Frissítve: 2022.11.23 11:57

Videó: a világ legnépszerűbb röplabdázója megmutatta hibátlan alakját

A világ legnépszerűbb röplabdázója tarol az Instagramon. A 22 éves Keyla Alves kapcsán legutóbb július elején írtunk azon apropóval, hogy a közösségi oldalakat és az OnlyFanst megragadva 50-szer több pénzt keres, mint a sportból. Nyáron még „csak” 2.3 millió követője volt az Instagramon, mostanra viszont már 6.1 millió lájkolója van. Legújabb videós posztja akkora sikert arat, hogy ez a szám óráról órára nő.

KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)

 

 
Női röpi: a világ legnépszerűbb játékosa 50-szer többet keres a képeivel
Vadítóan szexi röpis ikerpár üti a labdát Brazíliában – KÉPEK

A csinos sportolónő megtalálta a módját annak, hogyan profitáljon még jobban a szépségéből és a népszerűségéből – írtuk júliusban.

„Akár tetszik, akár nem, jelenleg az OnlyFans a legnagyobb bevételi forrásom – jelentette ki a Sportcastnak. – Sportolónak, modellnek, influenszernek, üzletasszonynak és vállalkozónak vallom magam.”

„A fotók, melyeket az OnlyFans-oldalamon teszek közzé, »lightosak« és professzionálisak. Nincsenek rólam kint meztelen képek vagy hasonlók” – szögezte le a nyáron Keyla Alves. Az Osasco játékosa elmondta, hogy a közösségi oldalaira kitett fotóival 50-szer több pénzt keres meg, mint a röplabdával, az OnlyFans pedig ezek közül a legjövedelmezőbb számára. Csakhogy lássuk az összegeket, a képei megtekintéséért havi 14 dollárt (nagyjából 5500 Ft) kér el a felhasználóktól, a három hónapra szóló csomag pedig 35.67 dollár (14 ezer Ft).

„Kiskorom óta azt mondogatom a szüleimnek, hogy szeretnék olyan emberré válni, akit az egész világon ismernek” – fogalmazott Keyla Alves, aki az ügynökök bevonásával egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

„Több egy szép arcnál, több egy tehetséges röplabdajátékosnál – szögezte le, hozzátéve, karizmatikus személyiségnek tartja magát, aki odafigyel a rajongóira. – Mindig is szerettem szerepelni, fotókat lőni, marketinges munkát végezni. Szóval azt hiszem, ez a titka annak, hogy fel tudtam építeni azt a brandet, amivel most rendelkezem.”

Eltelt négy hónap, Keyla Alves pedig majdnem megháromszorozta a követői számát az Instagramon. Ami változás lett, hogy most már egyre merészebb fotókat és videókat posztol, elsősorban a történeteiben, de szerda éjjel külön bejegyzésként is kitett magáról egy szexi felvételt, melyet cikkünk megjelenéséig (bő tíz óra alatt) már több mint 250 ezren tekintettek meg.) A videóhoz csupán egy szót írt: „Elit.”

Keyla ikertestvére, Keyt Alves Ramalho is igen népszerű, őt 1.2 millióan követik.

KEYT ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓ ITT! (Fotó: instagram.com/keyt.alves)
AZ IKREKRŐL KÉSZÜLT FEBRUÁRI GALÉRIÁNK PEDIG ITT! (Fotó: instagram.com/key.alvees)
2022.06.20 23:20:52

Röplabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Egy sértést megbocsátani: jótétemény, amit a másiknak juttatunk; egy sértést elfelejteni: jótétemény, amit önmagunkkal szemben gyakorolunk.” Mi tagadás, nekem sem könnyű a gyakorlat a Fligl-tanács nyomán, ám egyetértek azzal a tudományos megállapítással, hogy a sértődés mögött mindig valamilyen értékünk látszólagos elveszítése van.

2022.02.24 23:02:56

Röplabda SZABÓ GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Inkább dicsérjük a röplabdánknak nagy piros pontot szerző Vasast.

2022.02.18 00:12:43

Röplabda SZABÓ GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Hihetetlenül hosszú pályafutás zárult le, amely – nem túlzás – a pokol tornácáról indult.

2021.11.21 14:19:25

Röplabda B. D. K.

A 23 éves sportolónőt egész egyszerűen imádja a kamera.

2021.11.10 09:27:11

Röplabda PAPP BÁLINT

A röplabdázó Inneh-Varga Elizabet csapata egyetlen légiósaként beletanulhat a vezérszerepbe.