12, de nem egy tucat - KÖRKÉRDÉSEK!

2113961 21139612113961 2113961
Vágólapra másolva!
2013.12.23. 17:12
12 hónapból áll egy év, Jézusnak 12 apostola volt, a tizenkettedik játékos a szurkoló, ez a szám azonban ezúttal nem ezek miatt áll a középpontban:...

12 hónapból áll egy év, Jézusnak 12 apostola volt, a tizenkettedik játékos a szurkoló, ez a szám azonban ezúttal nem ezek miatt áll a középpontban: tucatnyian válaszoltak karácsonyi meglepetésblogom kérdéseire, amelyek a következők voltak:

1. Mire/mikre emlékszel vissza legszívesebben 2013-ból?

2. 2013-ról milyen sportesemény fog eszedbe jutni?

3. Általában hogy néz ki nálatok a karácsony, mivel telnek az ünnepek?

4. Milyennek ítéled 2013-at a PLL-ben?

5. Mit vársz a következő évtől, mind sport, mind magánéleti téren?



Boér Imre Hunor (AS Iustum)

1. Édesanyám idén ünnepelte 50. születésnapját, melyre testvéreimmel együtt egy szép és előkelő étteremben egy gyertyafényes, romantikus vacsorát adtunk szüleimnek ajándék gyanánt. Idén az volt a legszebb élményem, hogy láthattam őket felhőtlenül boldognak. Együtt!

2. Nehéz kiemelni egy-egy eseményt ebből az évből, hiszen a sportkedvelők számára igen termékeny évet zárunk. Gondoljunk itt Fergusonra, Guardiolára, (akiket még felsoroltál) de ne felejtsük el a WTCC-ben Michelisz Norbit és a zengő teamet az új Hondával, vagy a kamionos srácainkat, Kiss Norbit és Benit, akik nemzetközi porondon is kiemelkedően szerepeltek. Ráadásul az NFL-ben is emlékezetes meccseket láthattunk, pl. a New England második félidei fordítását több mint 20 pontos hátrányból!

3. Az ünnepek nálunk elég változatosan telnek. Van, hogy Erdélyben töltjük a rokonokkal, van hogy csak szűkebb családi körben. A lényeg, hogy minél több időt töltsünk együtt a szeretet ünnepén!

4. Nagyon örömteli volt, hogy még több csapattal és osztállyal indíthattuk a ligát. Szerencsére többé-kevésbé zökkenőmentesen lement a bajnokság, melyben sok érdekes, kiélezett meccset láthattunk. Negatív dologként azt tudnám csak megemlíteni, hogy sok felesleges szabálytalanság fakadt az egymás és a spori ellen táplált tiszteletlenségből, amit örömmel vennék, ha a közeljövőben nem gyakorolnának egyes játékosok. Mivel idén leadtam a főszervezői posztomat, remélem, hogy kollégáim irányítása alatt még ennél is magasabb színvonalat tudunk elérni és tartani a ligában.

5. Következő évem reményeim szerint az államvizsgákról fog szólni, melyeket szeretnék minél jobb eredménnyel zárni, így minden más másodlagos lesz az életemben, így a sporttal is csak akkor fogok tudni foglalkozni, ha időm megfelelően engedi.

Az államvizsga előtt ennél aktívabb leszel, Imi??? HAJRÁ!!!


Pulay Vince (Los Blancos)

1. A 3 hetes Rió de Janeiró-i missziós utamra. Azt hiszem, sosem fogom elfelejteni. Az, úgy ahogy volt, úgy volt tökéletes.

2. Sajnos elsősorban a román-magyar 0-3, az nagy csalódás volt. De a Malaga-Dortmund meccs a tavalyi kiírásban igen izgalmasra és emlékezetesre sikeredett. Illetve a Ferguson és a David visszavonulásai nagyon rosszul érintettek.

3. A család nálunk nem egyre kisebb, hanem egyre nagyobb, ezért karácsony előtt húzunk (a 9 testvér és a 4 függelék között), hogy ki-kinek vesz ajándékot, majd ezeket a karácsonyfa alatti éneklés után átadjuk. A szüleinktől is kapunk ajándékot, és egyébként elég korán kezdjük a „karácsonyozást” mert sok a kis gyerek, és van olyan tesóm, aki még aznap este továbbáll. Akik maradnak, azokkal éjszakába nyúlóan társasozunk és zabálunk. J

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik