Serie A: ügynöke elárulta, merre keres új klubot játékosának

Vágólapra másolva!
2021.12.21. 12:57
null
De Ligt elhagyja a Juventust? (Fotó: Getty Images)
Mino Raiola – számos európai élcsapat játékosának ügynöke – elárulta, védence, a Juventusban szereplő Matthijs de Ligt készen áll arra, hogy új szintre lépjen pályafutásában: magyarul arra, hogy távozzon a torinóiaktól. A menedzser elárulta, hogy mely csapatok jöhetnek szóba a védővel kapcsolatban. Az egyik „megszólított” Fortuna Düsseldorfnál humorral ütötték el az ügyet.

Raiola a holland NOS csatorna Studio Voetball című műsorában elmondta, védence, a Juventusban szereplő Matthijs de Ligt készen áll arra, hogy szintet lépjen, vagyis távozzon a „zebráktól”, s kérdésre válaszolva, arról is beszélt, hogy mely csapatoktól vár ajánlatokat a 22 éves védőért.

„Mindannyian tudjuk, hogy milyen kluboknál folytathatja De Ligt, és minden tiszteletem mellett itt most nem Fortuna Düsseldorf-szintű csapatokról beszélek. Nyáron meglátjuk, hogy mi lesz. Premier League? Nem kizárható a Barcelona vagy a Real Madrid vagy a PSG sem” – fogalmazott a sztárügynök.

A megszólított Fortuna Düsseldorfnál nem sértődtek meg a nem minden alapot nélkülöző, ám reális összehasonlításon és humorral ütötték el a megszólítást:

„Oké, De Ligthez nem lesz szerencsénk, de legalább Mino tudja, kik vagyunk...” – írta a német másodosztályban szereplő klub a hivatalos Twitter-csatornáján.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik