H. Á.
2021.12.21 12:57 Frissítve: 2021.12.21 15:50

Serie A: ügynöke elárulta, merre keres új klubot játékosának

Mino Raiola – számos európai élcsapat játékosának ügynöke – elárulta, védence, a Juventusban szereplő Matthijs de Ligt készen áll arra, hogy új szintre lépjen pályafutásában: magyarul arra, hogy távozzon a torinóiaktól. A menedzser elárulta, hogy mely csapatok jöhetnek szóba a védővel kapcsolatban. Az egyik „megszólított” Fortuna Düsseldorfnál humorral ütötték el az ügyet.

 

De Ligt elhagyja a Juventust? (Fotó: Getty Images)

Raiola a holland NOS csatorna Studio Voetball című műsorában elmondta, védence, a Juventusban szereplő Matthijs de Ligt készen áll arra, hogy szintet lépjen, vagyis távozzon a „zebráktól”, s kérdésre válaszolva, arról is beszélt, hogy mely csapatoktól vár ajánlatokat a 22 éves védőért.

„Mindannyian tudjuk, hogy milyen kluboknál folytathatja De Ligt, és minden tiszteletem mellett itt most nem Fortuna Düsseldorf-szintű csapatokról beszélek. Nyáron meglátjuk, hogy mi lesz. Premier League? Nem kizárható a Barcelona vagy a Real Madrid vagy a PSG sem” – fogalmazott a sztárügynök.

A megszólított Fortuna Düsseldorfnál nem sértődtek meg a nem minden alapot nélkülöző, ám reális összehasonlításon és humorral ütötték el a megszólítást:

„Oké, De Ligthez nem lesz szerencsénk, de legalább Mino tudja, kik vagyunk...” – írta a német másodosztályban szereplő klub a hivatalos Twitter-csatornáján.


 

 

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.