Serie A: a Milan szerint a Juventus manipulálta a felvételeket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 14:53
null
Galliani ismét kikelt a Juventus ellen (Fotó: Reuters)
Ahogy azt megírtuk, az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójában a listavezető Juventus 3–1-es győzelmet aratott a Milan ellen. Az argentin Carlos Tévez szerezte a találkozó első gólját egy egyértelműnek tűnő leshelyzet után, ami azóta felkorbácsolta a kedélyeket. Adriano Galliani, a Milan alelnöke azt mondta, a rendező a mérkőzés folyamán többször is olyan szögből mutatta meg a gólról a visszajátszást, amelyből úgy tűnhet, Tévez találata szabályos volt.


„A Serie A-ban a Juventus az egyetlen olyan klub, amely felvételeket gyárthat a mérkőzésekről, és ellenőrizheti ezeket. Úgy gondolom, a visszajátszást direkt olyan szögből mutatták meg, amely nem bizonyította egyértelműen a lesállás tényét – mondta Adriano Galliani, a Milan elnöke, aki azért lobbizik, hogy a következő szezontól független rendezőkkel dolgozzon a szövetség. – A legközelebbi ligaülésen kérni fogom, hogy egyedül a liga készíthese a közvetítéseket, és ne engedje egyetlen klubnak sem, hogy beleszóljon a saját magáról szóló felvételbe."

Jelen pillanatban a Serie A fordulóiban tíz rendező dolgozik. Hatot a Sky, hármat a Mediaset küld a mérkőzésekre, egy pedig független. A Milan azt szeretné, hogy a 2015–2016-os kiírásban már mind a tíz rendező független legyen, és ne a jogokat megvevő szolgáltatók küldjék őket.

A Milan a Twitterére posztolt ki egy képet, amelyen a nem éppen párhuzamos lesvonalra hívták fel a figyelmet
A Milan a Twitterére posztolt ki egy képet, amelyen a nem éppen párhuzamos lesvonalra hívták fel a figyelmet

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik