Olaszország: Giroud mégsem lesz a Lazio játékosa

N. P.N. P.
Vágólapra másolva!
2020.04.25. 16:28
null
Olivier Giroud továbbra is maradhat Londonban (Fotó: AFP)
A legújabb sajtóértesülések szerint a Chelsea élni kíván opciós jogával, és 2021 nyaráig meghosszabbítaná a 33 éves francia támadó, Olivier Giroud lejáró szerződését.

 

A La Gazzetta dello Sport értesüléseire hivatkozva a Nemzeti Sport Online is arról számolt be, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio több poszton is erősítéseket tervez a nyáron.

A mostani kiírásban remekül megy a rómaiaknak, 26 fordulót követően egy pont a hátrányuk az éllovas Juventusszal szemben, és ha nem törlik a Serie A-ban az eredményeket, az ősszel nagy valószínűséggel a Bajnokok Ligájában indulhatnak. Igli Tare sportigazgató ezért már munkához is látott, és a hírek szerint Szoboszlai Dominik mellett a korábban Cataniában futballozó Gonzalo Escalantét, a Verona albán válogatott védőjét, Marash Kumbullát és az angol Chelsea mellőzött csatárát, Olivier Giroud-t is az olasz fővárosba csábítaná. Utóbbi már a télen is elhagyta volna a londoniakat a Lazio kedvéért, de úgy néz ki, továbbra sem költözhet Olaszországba (legalábbis nem ingyen), miután az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano szerint a Chelsea élni kíván opciós jogával, s 2021 júniusáig meghosszabbítaná Giroud idén nyáron lejáró szerződését.

Az olasz újságíró úgy tudja, Frank Lampard Tammy Abrahammel is tárgyal a hosszabbításról, akit így 2025-ig kötnének magukhoz a kékek. A 22 éves támadó a Premier League 2019–2020-as idényében 25 mérkőzésen 13 gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik