Milan: francia válogatott szélső érkezhet a nyáron – sajtóhír

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.27. 06:59
null
Thauvin idényenként 3 millió euróért lehet a Milan játékosa (Fotó: AFP)
A tízszeres válogatott Florian Thauvin lehet az AC Milan jövő nyári – egyik – nagy fogása. A todofichajes.com beszámolója szerint a lejáró szerződésű szélsőért a Bayer Leverkusen után az olasz csapat is bejelentkezett, a labdarúgó pedig szívesen kipróbálná magát Itáliában.

Thauvin a Grenoble utánpótlásában nevelkedett, majd a Bastiában lett profi játékos. Később a Lille-en keresztül vezetett az útja Marseille-be. 2016 januárjától másfél éven át Angliában, a Newcastle Unitednél szerepelt kölcsönben.

Az Olympique Marseille-ben pontosan 250 tétmeccsnél jár. A jelenlegi idényben kilenc bajnokin három gól és öt gólpassz a mérlege. Piaci értékét 32 millió euróra teszi a Transfermarkt, ám kérői ingyen szerezhetik meg: szerződése 2021 nyarán lejár jelenlegi együttesével.

Lapinformációk szerint a Milan négyéves szerződést adna a 27 esztendős labdarúgónak, idényenként 3 millió eurós fizetés mellett.

Thauvint korábban a Bayer Leverkusennel kapcsolatban emlegették, de egy-két évvel ezelőtt a Bayern München és a Tottenham is élénken érdeklődött szolgálatai iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik