V. Á. 2021.05.17 11:03

Juventus: Néha kinevetnek a klubnál – Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus védője elárulta, hogy az öltözködése miatt többször kinevették már a klubnál.

Nem De Ligt a Juve divatdiktátora, de a holland ezt egyáltalán nem bánja (Fotó: AFP)

A 26-szoros holland válogatott védő, Matthijs de Ligt nem az öltözködésével, hanem a játékával szereti magára felhívni a figyelmet.

„Nem szeretem a drága, divatos ruhákat. Önmagamat szeretem adni, engem nem fognak úgy látni, hogy öltönyben megyek edzésre. Néha kinevetnek a klubnál az öltözködésem miatt, de ezt egyáltalán nem bánom. A legfontosabb, hogy jól teljesítsek a pályán – mondta el a 21 éves sztár a de Volkskrant nevű holland lapnak.

De Ligt ebben az évadban 34 tétmérkőzésen lépett pályára a Juventusban. Az Ajaxtól szerződtetett klasszis elmondása szerint Hollandiában egy átlagos gyerek volt, aki focizott, Olaszországban viszont a társadalom felett állnak a labdarúgók, akiket akkor is hősként tisztelnek, ha rosszul játszanak. Az egyszeres olasz bajnok labdarúgó csapattársait dicsérte, külön kiemelve Cristiano Ronaldót.

„Fantasztikus látni, hogy Ronaldo 36 évesen is mennyire motivált, ahogyan megéli a sportot és fitten tartja magát. Ugyanez elmondható Chielliniről és Buffonról, mindenki elképesztően profi” – méltatta klubtársait De Ligt.


 

2021.06.04 23:35:02

Olasz labdarúgás BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. A 40 millió a Juventus kasszáját gazdagítja majd, már csak az a kérdés, hogy mire megy el ez a pénz. Pirlo állását nem mentette meg végül az évad viszonylag sikeres zárása, a vezetőket most kevésbé érdekelték az anyagiak, és hiszik, hogy nem csak a töltött káposzta jó felmelegítve.

2021.05.23 20:30:27

Olasz labdarúgás KRASZNAI BENCE, BACSKAI JÁNOS

A Serie A idénybeli utolsó fordulójának nagy vesztese a Napoli, amely hagyta kicsúszni a kezéből a BL-szereplést.

2021.05.19 20:48:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon nem ment most sem a döntőben az Atalantának, egykori játékosa, Kulusevski gólt lőtt, gólpasszt adott.

2021.05.15 17:39:21

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

De a Derby d'Italia főszereplője egyértelműen a VAR volt, erről a mérkőzésről sokat beszélnek még a szurkolók.

2021.05.10 10:53:04

Olasz labdarúgás N. Zs.

A hír a portugál edzőhöz is eljutott, aki vette a lapot és írt a cukrászdának.