K. D.
2020.05.12 16:42 Frissítve: 2020.05.12 17:16

Juventus: anyukája miatt fellázadt a középpályás

Egyetlen játékost kivéve a Juventus első keretének összes futballistája megjelent már Torinóban. Hogy ki hiányzik? Adrien Rabiot…

 

A Juventus 25 éves francia középpályása a mai napig nem volt hajlandó elutazni Torinóba, méghozzá a La Stampa beszámolója szerint azért, mert így akarja megmutatni, családjával nem értenek egyet a klub döntéseivel.

Az olaszok szerint Rabiot a francia Riviérán tölti továbbra is az idejét, méghozzá édesanyja miatt, aki egyben az ügynökeként is dolgozik.

A Juventus futballistái és edzői még március végén állapodtak meg arról, hogy mindenki lemond a járvány miatt négyhavi fizetéséről. Ezt Rabiot anyukája nem támogatta, akit így vérig sértettek, miután megrövidítették fia évi 8 millió eurós (2.8 milliárd forintos) keresetét.

Rabiot édesanyja nem értett egyet a Juventus döntésével, így azt tanácsolta fiának, lázadjon! (Fotó: AFP)

Ezután a középpályás azt a tanácsot kapta, lázadjon fel a klubja ellen, és a Juventus egyetlen kérését se teljesítse!

Rabiot 2019 nyarán ingyen szerződött a Juventushoz, miután a PSG-nél – szintén az édesanyja tanácsára – is fellázadt a klub ellen, így megmutatva, nem akar szerződést hosszabbítani.

A francia a torinóiaknál eddig összesen 24 tétmeccsen lépett pályára, sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett még.

A hírek szerint Rabiot legszívesebben újra csapatot váltana, és a Manchester Unitedben vagy az Evertonban szeretné folytatni…

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.