CS. M. 2022.01.25 14:20 Frissítve: 2022.01.25 14:30

Juve: kecsegtető ajánlatot tettek a firenzeiek szerb gólvágójáért – sajtóhír

Egyre közelebb a megállapodás a Juventus és a Fiorentina labdarúgócsapata között, Dusan Vlahovics még a télen átigazolhat a torinóiakhoz, jókora transzferösszeg ellenében – értesült a Sky Sport és az olasz transzferguru, Fabrizio Romano.

Küszöbön Dusan Vlahovics klubváltása? (Fotó: Getty Images)

A mindössze 21 esztendős Dusan Vlahovics elképesztő idényt fut Firenzében, hiszen 17 bajnoki gólnál jár, amivel holtversenyben vezeti a Serie A góllövőlistáját. A szerb csatár esetleges klubváltásával kapcsolatban számos hír megjelent az elmúlt hónapokban, de most úgy tűnik, pont kerül az ügy végére.

 
Firenzében csillog a szerb futball gyémántja – Dusan Vlahovics több mint ígéret

A Juventus már az előző idény közben is megkörnyékezte a Fiorentinát Vlahovics átigazolásával kapcsolatban, ám akkor még nem lett az ügyletből semmi. A Sky Sport és Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint azonban változott a helyzet, s a két klub gyakorlatilag már meg is egyezett egymással.

A sajtóhírek szerint nem kevesebb mint 75 millió eurót ajánlottak a torinóiak Vlahovicsért (épp annyit, amennyit a Fiorentina korábban kért), így ha létrejön a transzfer, Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín és Matthijs de Ligt után ő lenne a klubtörténet negyedik legdrágább igazolása.

Fabrizio Romano úgy tudja, Vlahovics két másik egylet, az Arsenal és az Atlético Madrid ajánlatát is elutasította korábban – feltehetőleg a Juventus érdeklődése miatt.

A firenzeiek minden jel szerint a svájci Basel brazil gólgyárosával, Arthur Cabrallal „vigasztalódhatnak”. A múlt nyáron az Újpest ellen két gólt is szerző támadó 31 tétmeccsen 27 találatnál jár ebben az idényben.


2022.04.25 21:07:51

Olasz labdarúgás B. J.

Sokkal jobban kezdett a házigazda, de meglett a böjtje a kihagyott helyzeteknek és a védelmi kihagyásoknak.

2022.04.23 20:13:57

Olasz labdarúgás KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Kell egy olyan nóta, amelynek az első sora, az első traktusa hallatán minden egyes kékbe, zöldbe, pirosba, lilába öltözött szurkoló felpattan a helyéről, hogy abban a néhány másodpercben bizonyítsa az egész világnak, na meg nem utolsósorban önmagának: ahol éppen áll, az pillanatnyilag a földkerekség legtutibb helye.

2022.04.11 21:11:47

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Magam is félve írom le, mert nem titkolom, hogy igencsak szimpatizálok az AS Romával, mégis ki kell mondani: az az ember érzése, hogy ez a csapat valahogy nem a győzelemre született. Erős kijelentés lenne? Igazságtalan is? Tudománytalan is? A tényekkel nehéz vitatkozni, és tény, hogy a csapat 14 éve nem nyert semmit.

2022.04.03 19:49:55

Olasz labdarúgás BALÁZS DÁVID

A Juventus mindent megtett, de a rengeteg lövés mellett csak két kapufát tudott felmutatni.