A Juvénál bejelentették az „új Nedved" érkezését

Vágólapra másolva!
2010.08.20. 14:03
null
Kraszics pályafutása Torinóban teljesedhet ki (Fotó: Action Images)
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy szerződteti Milos Kraszicsot a CSZKA Moszkvától. A szerb válogatott középpályás a napokban esik majd át az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, szerződését ezután írja alá.

A Juventus és a CSZKA Moszkva is bejelentette, hogy sikerült megegyezniük Milos Kraszics klubváltásáról, s mivel a szerb futballista is elfogadta a torinóiak ajánlatát, a középpályás Olaszországban folytatja pályafutását.

A Juve 15 millió eurót fizet a világbajnokságon is remekül teljesítő 26 esztendős Kraszicsért, akivel ötéves megállapodást köt.

A klub tájékoztatása szerint Kraszics a napokban érkezik Torinóba, ahol – miután átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon – majd aláírja a szerződését. A hivatalos bemutatására ezután kerül sor.

„Én vagyok a világ legboldogabb embere. Mindig is hittem a Juventusban, akkor is, amikor minden rendkívül bonyolultnak tűnt. Biztos voltam benne, hogy mindent megoldanak, s igazam is lett. A klubnak nagy történelme van, én pedig örülök, hogy csatlakozhatom hozzá" – mondta a Tuttosportnak a bejelentés után a sokak által már „új Pavel Nedvednek" becézett játékos.

Mint ismert, Kraszics csakis a Juventusban szeretett volna futballozni, de mivel az olasz klub kevesebbet fizetett volna érte, mint amennyit egy-két másik klub ajánlott, veszélybe került az átigazolása. Ezt a helyzetet sikerült megoldania a Juvénak, amiért oly hálás a futballista.

Kraszics – akit 2009-ben az év labdarúgójának választottak Szerbiában – 2004-ben került a CSZKA-hoz. Azóta kétszer nyert bajnokságot, négyszer Orosz Kupát és egyszer UEFA-kupát a csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik