Milan: műtik a balesetet szenvedő támadót, vége az idényének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.07. 14:55
M'Baye Niang, a Milan 21 éves támadója műtét előtt áll, és már biztos, hogy ebben a szezonban nem léphet pályára a piros-feketéknél.

A futballista nemrégiben autóbalesetet szenvedett, amelyben a bokája is megsérült. Bár az első jelentések valamivel optimistábbak voltak, a klub mai közleményéből kiderül, véget ért az idénye.

„Az AC Milan bejelenti, hogy M'Baye Niangot ma Amszterdamban megvizsgálta a specialista Niek van Dijk professzor, aki megállapította, hogy a bal bokájának szalagsérülése műtéti beavatkozást igényel. Az operációt Van Dijk professzor jövő pénteken hajtja végre” – tudatta a klub.A futballista nemrégiben autóbalesetet szenvedett, amelyben a bokája is megsérült. Bár az első jelentések valamivel optimistábbak voltak, a klub mai közleményéből kiderül, véget ért az idénye.

„Az AC Milan bejelenti, hogy M'Baye Niangot ma Amszterdamban megvizsgálta a specialista Niek van Dijk professzor, aki megállapította, hogy a bal bokájának szalagsérülése műtéti beavatkozást igényel. Az operációt Van Dijk professzor jövő pénteken hajtja végre” – tudatta a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik