Milan: „Nekünk nem Messink van, hanem Szuper Mariónk!”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.02.04. 16:07
Adriano Galliani, a Milan labdarúgócsapatának alelnöke elragadtatva beszélt az együttesben vasárnap két góllal bemutatkozó Mario Balotelliről és a csapat fiatal támadósoráról, amelynek játéka a Barcelonáéra emlékezteti.

A 68 éves sportvezető az Udinese ellen 2–1-re megnyert találkozót követően áradozott a Manchester Citytől múlt héten érkező olasz válogatott játékosról, illetve a vele kiegészült csatártrióról, amellyel kapcsolatban külön kiemelte, hogy annak tagjai – Balotelli, Stephan El Shaarawy, Mbaye Niang – együttesen 60 évesek.

„Igazi klasszis játékos. Nekünk nem Messink van, hanem Szuper Mariónk" – folytatta a méltatást Galliani, majd hozzátette, ő biztos abban, hogy a csapat támadósora miatt évekig nem kell aggódnia a Milannak.

Massimo Allegri, a csapat vezetőedzője szintén dicsérte Balotellit, emellett azonban jelezte, félti őt, mivel túl nagy nyomás nehezedik rá.

„Mario még csupán 22 éves, rengeteget fog fejlődni. Ugyanakkor technikailag és fizikailag is rendkívüli képességei vannak, azt hiszem, a Milanban a csúcsra érhet" – nyilatkozta a szakember.

Az Udinese elleni találkozót a milánóiak a ráadásban kapott büntetővel nyerték meg, amivel kapcsolatban Allegri elismerte, hogy a játékvezető jogtalanul ítélte azt meg együttese számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik