Sampdoria: az elnök elszánt, nem engedik el Laczkó vetélytársát

Vágólapra másolva!
2011.01.27. 18:57
Riccardo Garrone, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sampdoria elnöke egy olasz portálnak kijelentette: mivel nem kaptak megfelelő ajánlatot Reto Zieglerért, nem engedik el a svájci balhátvédet.

Mint arról korábban beszámoltunk, több klub (Milan, Lazio, Málaga) is szívesen szerződtetné Zieglert, és az üzlet közelgő nyélbeütését valószínűsítette, hogy a genovai klub Laczkó Zsolt személyében olyan futballistát igazolt, aki bevethető a svájci játékos posztján.

„Magam is tapasztaltam a jelentős médiabeli felhajtást, de a játékos elég fontos számunkra ahhoz, hogy úgy határozzunk: nem engedjük el" – mondta Garrone a lalaziosiamonoi.it oldalnak.

Az elnök nem szeretné, ha gyengülne a csapat, úgy meg különösen nem – derült ki a nyilatkozat második feléből –, hogy például Zieglerért kevesebbet kasszíroznak, mint amennyit terveztek.

„Csak akkor veszünk figyelembe Zieglerrel kapcsolatos ajánlatot, ha pénzügyi szempontból kedvező számunkra. Egyelőre ilyet nem kaptunk – érzékeltette Garrone, hogy a kérőknek azért érdemes még próbálkozniuk. – A Lazióval napok óta nem beszéltünk, de azt egyértelművé tettük: cserejátékosra nincs szükségünk."

A Lazio állítólag Pasquale Foggia felajánlásával próbálta csökkenteni Ziegler vételárát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik