Az olasz sajtó szerint Nedved hamarosan aláírhat az Interhez

Vágólapra másolva!
2009.07.11. 11:46
Az olasz Tuttosport szerint a Juventust elhagyó Pavel Nedved 48 órán belül aláírhat a bajnok Interhez. A hírt a La Gazzetta dello Sport is megerősítette, José Mourinho, és a játékos ügynöke, Mino Raiola viszont csak röviden kommentálta.
Pavel Nedved utolsó csókja a Juve címerére
Fotó: Action Images
Pavel Nedved utolsó csókja a Juve címerére
Pavel Nedved utolsó csókja a Juve címerére
Fotó: Action Images
Pavel Nedved utolsó csókja a Juve címerére

NEDVEDNEK ÁLLÁST AJÁNLOTT A JUVE

Pavel Nedved még nem kommentálta azokat a pletykákat, miszerint az Interhez szerződik. Közben a Juventus elnöke, Cobolli Gigli elmondta, a középpályás helyet kaphat Ciro Ferrara vezetőedző stábjában. „Úgy tudom, Ferrara már felvette a kapcsolatot Nedveddel, hogy állást kínáljon neki szakmai stábjában. Az ajtó nyitva áll előtte, örülnénk, ha nálunk dolgozna” – nyilatkozta Gigli. A hírek szerint Nedved még ma sajtótájékoztatót tart, s hivatalosan bejelenti, mit tervez a következő szezonban.
A Tuttosport információi szerint a 36 éves Nedved két évre szóló szerződésajánlatot kapott az Intertől, de gondolkodási időt kért. Két napon belül döntenie kell.

A La Gazzetta dello Sport is beszámolt róla, hogy az Inter megkereste Nedvedet, a lap szerint a középpályás is elutazhat a csapat amerikai túrájára.

Az olasz újságírók pénteken José Mourinhót is megkérdezték Pavel Nedved szerződtetésének esélyeiről. „Úgy gondolom, ez egy kicsit cifra feltételezés. Azt azonban elmondhatom, szükségem van egy világklasszis támadó középpályásra” – sejtelmeskedett a portugál szakember. (Mourinho sajtótájékoztatójáról itt olvashat bővebben!)

A futballista ügynöke, Mino Raiola nem zárta ki a lehetőségét, hogy Nedved Milánóba igazol, de nem is erősítette meg, hogy ajánlatot kapott volna a középpályás, akit korábban a Lazióval is hírbe hoztak.

Nedved 2001 óta játszott a Juventusban, de miután a torinóiak olyan szerződést kínáltak neki, amelynek értelmében csak a lejátszott meccsek után kapott volna fizetést, nem hosszabbított. Korábban azt mondta, hogy a szezon végén visszavonul, de ügynöke szerint több ajánlata is van, így korántsem biztos, hogy befejezi a labdarúgást.

MORATTI CÁFOL

Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint a Juventus korábbi középpályása a fekete-kékeknél folytatja pályafutását.
„Nedves nagyon erős karaktere futballunknak és nem kétséges, hogy még ebben a szezonban is a hasznunkra válna. Ám ő már hozott egy jelentős döntést, és nincs remény arra, hogy nálunk folytassa pályafutását” – mondta az újságíróknak az elnök José Mourinho vezetőedző szavaira reagálva.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik