Karneváli hangulat Milánóban, de ki lesz a csatár a hétvégén?

Vágólapra másolva!
2008.02.04. 18:20
Rio de Janeiróban éppen ezekben a napokban hág a tetőfokára a karneváli hangulat, nincs ez másképp Milánóban sem, az AC Milan labdarúgócsapatánál. A brazil kontingens tagjai közül megint a tinisztár Pato került a címlapokra, miután gólja újabb három pontot eredményezett a BL-selejtezőt érő bajnoki helyezésre pályázó piros-feketéknek. Fájdalom, Pato bokája a meccsen megrándult, így valószínűleg kéthetes pihenő vár rá. A szambafutballnak azonban újabb népszerűsítője akadt a milánói egyesületnél: a klub hivatalos televíziója, a Milan Channel által szerződtetett Aline Domingosról van szó.
Aline Domingos a Milan egyik leghűségesebb szurkolója
Aline Domingos a Milan egyik leghűségesebb szurkolója
Aline Domingos a Milan egyik leghűségesebb szurkolója
Aline Domingos a Milan egyik leghűségesebb szurkolója

Változnak az idők... Az 50-es évekbeli, Gunnar Gren, Nils Liedholm és Gunnar Nordhal fémjelezte skandináv korszak (Gre-No-Li-éra), és a 80-as évek vége, 90-es évek eleje felé virágzó holland éra után az év elején a szambafutball korszaka köszöntött be Milánóban.

Az AC Milan labdarúgócsapatánál játszó Ka-Pa-Ro (azaz Kaká, Pato, Ronaldo) fantázianéven ismert csodatrió tagjai közül újabban Patóról beszél mindenki, vasárnap este is a fiatal zseni döntött a Fiorentina elleni Serie A-találkozón, negyedik bajnokiján negyedik gólját szerezte.

Fájdalom, hogy a 77. percben megrándult Pató bal bokája, így vélhetően pihennie kell egy ideig. A La Gazzetta dello Sport sportnapilap értesülései szerint a Milan orvosi stábja három mérkőzéses pihent írt elő a játékosnak, aki így leghamarabb a február 20-i, Arsenal elleni Bajnokok-Ligája-nyolcaddöntőben szerepelhetne újra.

A bajt csak fokozza, hogy a toszkánaiak ellen Kaká is kapott a térdére egy rúgást, Dunga kapitány nem is nevezte egyiküket sem az Írország ellen készülő brazil keretbe.

Ronaldo és Inzaghi már korábban kidőlt a sorból, Gilardino pedig eltiltás miatt nem szerepelhet a hétvégén, így könnyen lehet, hogy a piros-feketék csatár nélkül kénytelenek majd kiállni a Siena ellen.

A legutóbbi BL győztesénél azonban gondoskodnak arról, hogy ne csak Rio de Janeiróban, hanem Milánóban is karneváli hangulat uralkodjon a napokban, s az idény hátralévő részében.

Nem elég, hogy már nyolc brazil kerettag is kergeti a labdát a piros-feketéknél, újabb tagja van ugyanis az AC Milan brazil családjának.

A klub hivatalos televíziója, a Milan Channel által szerződtetett Aline Domingosról van szó.

A 24 éves brazil modelll máris a csatorna legnézettebb műsorának bemondónője, s a hírek szerint nem csak, hogy érdekli a futball, hanem játssza is azt. Legkedveltebb posztja a középcsatár.

A szépségnek két kedvenc klubja van, az egyik a Cruzeiro Belo Horizonte, ahol annak idején Ronaldo, Dida és Serginho is megfordult. A másik, egyben legnagyobb szerelme természetesen a Milan. A játékosok közül Kakáért rajong, kivételes sportolónak, és kivetéles embernek tartja.

A hölgy egyelőre nem futballistafeleség, tehát hajadon, dehát Milánóban gyorsan változnak az idők...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik