Ökölvívás: Trump kommentátor lehet Holyfield meccsén

Vágólapra másolva!
2021.09.08. 15:45
null
Donald Trump és fia is részt vesz a közvetítésben (Fotó: AFP)
Az ESPN információi szerint az Egyesült Államok korábbi elnöke, Donald Trump is a kommentátorok stábját erősíti majd Evander Holyfield Vitor Belfort elleni ökölvívómeccsén – a világbajnok amerikai bokszoló a koronavírusos megbetegedéssel kórházba került Oscar De La Hoyát helyettesíti.

 

A szombati összecsapáson eredetileg nem Evander Holyfield, hanem Oscar De La Hoya lépett volna szorítóba a kevert harcművészet (MMA) vezető szervezetének (UFC) korábbi bajnoka, Vitor Belfort ellen, ám a hat különböző súlycsoportban is világbajnok De La Hoya (aki 13 évnyi kihagyás után tért volna vissza a ringbe) koronavírusos megbetegedéssel kórházba került.

Az esemény tartogat még meglepetéseket, hiszen az USA előző elnöke, Donald Trump és fia is kommentátorként vesz részt az eseményen.

„Imádom a jó harcosokat és az izgalmas meccseket – mondta Donald Trump, aki 2017 és 2021 között az Egyesült Államok 45. elnöke volt. – Nagyon várom már, hogy a ring mellől osszam meg a gondolataimat.”

Az amerikai politikus – akinek kommentárjaiért a felhasználóknak külön fizetniük kell az ESPN szerint – számára nem ismeretlen az ökölvívó közeg, hiszen 1980 és 1990 között több bokszmérkőzést szervezett a New Jersey-i kaszinóiban.

Az eseményt szervező Triller már korábban is alkalmazott celebeket kommentátorként: az ismert amerikai rapper, Snoop Dogg például a Mike Tyson–Roy Jones Jr. mérkőzést közvetítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik