S. B.
2022.09.29 17:25 Frissítve: 2022.12.02 09:50

Ökölvívás: Fury újabb határidőt adott Joshuának; mégis összejöhet a meccs?

Az utóbbi napokban az ökölvívás világa a Tyson Fury és Anthony Joshua összecsapás törlése miatt volt hangos, ugyanis utóbbi mégsem írta alá a december 3-ra tervezett mérkőzésre vonatkozó szerződést. Fury most a közösségi médiában újabb lehetőséget adott riválisának arra, hogy szignózza a kontraktust, csütörtöki határidővel – még mindig van némi esély arra, hogy láthassuk a „Britannia csatájaként” beharangozott összecsapást.

Tyson Fury még egy esélyt adott Joshuának (Fotó: AFP)

 

 
Fordulat! Mégsem lesz Fury–Joshua mérkőzés
Joshua helyett Charr ellen bokszolhat Fury

Ahogy arról beszámoltunk, a WBA, IBF, WBO és IBO volt világbajnoka, Anthony Joshua a megadott hétfői határidőig nem írta alá a december 3-ra kitűzött találkozóra vonatkozó szerződést. Ekkor még minden jel arra utalt, hogy ezért elmarad a mérkőzés.  

Ma délben viszont újabb fordulat következett a történetben, hiszen Tyson Fury a hivatalos Twitter-oldalán olyan videót tett közzé, amelyben közölte, hogy menedzsere, Frank Waller tanácsát megfogadva meghosszabbítja a szerződés aláírására kitűzött határidőt. „Annak ellenére is folytatjuk a tárgyalást a csapatoddal, hogy tudom, sosem vállalod el ezt a harcot” – kezdte Fury.

„Már minden tiszta és korrekt, most nálad van a labda. Ha férfi vagy és van benned bármennyi méltóság, tisztelet, akkor még ma aláírod ezt a szerződést. Adjuk meg a brit nézőknek, amire vágynak! Nem futhatsz el, meg kell küzdened velem” – üzente a világbajnok Joshuának.


Anthony Joshua menedzsere, Eddie Hearn így kommentálta a Sky Sportsnak Fury nyilatkozatát: „Nem igazán értem, hogy miért tűz ki irreális határidőket, amikor más nehézsúlyúaknak is ajánlatot tesz a kiválasztott időpontra – utalt arra, hogy Fury néhány nappal ezelőtt bejelentette, az aláírás elmaradása miatt inkább Mahmoud Charr ellen bokszol december 3-án. – Azt javaslom, hogy hagyjuk az embereinket továbbra is dolgozni azon az összecsapáson, amelybe mindenki oly sok munkát fektetett.”

2022.09.17 11:46:53

Ökölvívás nemzetisport.hu

Négy szervezet vb-címe a tét a magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett meccsen.

2022.04.21 21:40:37

Ökölvívás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Muhammad Alihoz és „névrokonához”, Mike Tysonhoz hasonló kaliberű, hatású egyénisége a nehézsúlynak.

2022.03.29 07:59:51

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

„Egymillió dollárnál nekem fontosabb nyolcmillió kubai szeretete” – 70 éve született Teófilo Stevenson.

2022.03.14 22:52:23

Ökölvívás HEGYI TAMÁS

Bobby Dobbs száztíz éve Budapesten vert tanyát, hogy értékes útmutatást adjon gyerekcipőben járó ökölvívósportunknak.