Ökölvívás: az elnökség megvonta Erdei Zsolt aláírási jogát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.26. 19:34
Rendkívüli elnökségi ülésen vitatta meg a kezelhetetlen hiány okait a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ), de semmilyen döntés nem született.

Amint arról már több ízben is beszámoltunk, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség rendkívül súlyos pénzügyi helyzetbe sodorta magát, elsősorban az augusztus végi ifjúsági világbajnokság túlságosan is fejedelmi megrendezésével. Csak emlékeztetőül: beugróként eredetileg Győrbe álmodták a rendezést, ebből lett a maga befedett medenceterével, különleges fény- és hangtechnikai megoldásaival a Duna Aréna, az Emmi által visszadobott pótköltségvetés – no meg a szövetség elé kerülő számlák alapján egy kövér, 348 millió forintos hiány.

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöksége a vb-előkészületek finisében a testület nélkül döntő elnök és főtitkár (Erdei Zsolt és Nagy Anett) aláírási jogának megvonása mellett belső vizsgálatot rendelt el.

Ennek eredményéről tárgyalt szerdán a Sportok Házában a MÖSZ vezetősége. A felügyelőbizottság jelentése alapján rágták végig magukat a szövetség napi működését is súlyosan befolyásoló szerződések jó részén, de információink szerint döntés nem született.

Abban maradtak, hogy további vizsgálódásra van szükség, ebből következően még több időre, így aztán hétfőn ismét összeül a sportági vezérkar, amely egyelőre körön belül próbálja tisztázni az igencsak húsba vágó ügyeket. Csak annyi biztos, hogy most még Erdei Zsolttal a szövetség élén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik