Videó: a legkeményebb gyerek – kétéves, és hatalmasakat üt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 18:40
null
Fotó: Mercury Press
Szokták mondani, hogy nem esik messze az alma a fájától. Nos, Jacob-Jack Davies és apukája, Ben esetében teljesen helytálló ez az állítás. A 26 éves papa profi szinten űzi az ökölvívást, ám a fia minden bizonnyal rajta is túltesz majd.


Ben Davies a középsúlyban – még amatőrként – kétszer is megnyerte a British Masterst, de az utánpótlást is képzi – a saját fiát. Jacob-Jackről már számtalan kép és videó készült, amely bizonyítja kivételes tehetségét. Erre tavaly karácsonykor derült fény, amikor Ben és felesége, Christie játék bokszfelszerelést vett csemetéjük számára.

Fotó: Mercury Press
Fotó: Mercury Press

„Amikor bokszoltam, a fiam mindig viselt egy kisebb másolatot a nadrágról, amelyet én hordtam a meccsemen – árulta el Ben a Daily Mailnek. – Gondoltam, az lesz a legjobb, ha adok neki egy kisméretű bokszzsákot is.

Jacob-Jack gyorsan megszokta új játékát.

„Úgy tanulta meg a bokszot, mint a járást. Nagyjából tíz hónap után már képes volt tízütéses kombinációkra is. Mindig többet és többet akar bokszolni. Élvezi, mert ez neki játék.”

„A boksz önbizalmat ad. Ha van egy hobbija, amelyre összepontosíthat, jobban fárasztja a kisgyereket, mintha rakoncátlankodna.”

„Az ökölvívással célod lesz, vezérel az életben, távol tart az utcától és attól, hogy rossz dolgokat tegyél meg.”

Fotó: Mercury Press
Fotó: Mercury Press
Fotó: Mercury Press
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik