Erdei Zsolt folytatja az ökölvívást

Vágólapra másolva!
2013.01.26. 11:41
null
Erdei Zsolt visszatér a kötelek közé (Fotó: NS-archív)
Erdei Zsolt túljutott magánéletbeli válsága legmélyebb pontján, és már újra az ökölvívásra koncentrál. A korábbi cirkáló- és félnehézsúlyú profi világbajnok a Blikknek adott interjújában elmondta: az 1 millió dollár összdíjazású monacói viadal megnyerésével megalapozhatja fia jövőjét.

 

„Visszakerült a rendszer az életembe – utalt rá Erdei Zsolt, hogy magánéletbeli problémái után újra egyenesbe jött. – Az elején nehezen bírtam a tréningeket, de most már remekül érzem magam. Sokat vívódtam, rengeteg ember véleményét kikértem, de végül úgy döntöttem, senkire nem hallgatok, azt teszem, ami szerintem jó és helyes.”

Korábban megírtuk, hogy Erdei egy 1 millió dollár összdíjazású monacói ökölvívógálán vehet részt, elsőként az orosz Dmitrij Szuhockijt kellene megvernie. Most megerősítette, hogy vállalja a megméretést.

„Igen – felelte arra a kérdésre, hogy folytatja-e az ökölvívást. – Másfél éve nem bokszoltam, a bordatörésemkor összeomlott bennem a világ, sírtam, mint egy kisgyerek, azt mondtam, itt a vége. Ez jel, hogy abba kell hagyni, de aztán átértékeltem mindent. Úgy láttam, Isten inkább akadályokat állít elém, amiket le kell győznöm. Nagy küzdő vagyok. Vállalom a kihívást. Lehet, a felkészülés rövid lesz, de harcosként megyek a ringbe, és megteszek mindent. Ha nem sikerül, emelt fővel veszítek. Nagy lehetőség, hogy nem Amerikában, hanem Európában bokszolhatok, és nem a legjobbak ellen, hanem a második vonallal. Nem kell hetekre, hónapokra itthagynom a kisfiamat, mert ő mindennél fontosabb. Ha megnyerem az egymillió dollár összdíjazású viadalt, megalapozhatom Viktor jövőjét.”

A teljes interjút itt olvashatja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik