Találatok a Marco Rossi címkére

Találatok száma: 1273

Válogatott: Szoboszlai bármelyik csapatban megállná a helyét – Rossi

2022-11-24 13:33:47

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerint Szoboszlai Dominik a legjobb magyar futballista lehet Puskás Ferenc óta. Az olasz edző a milannews.it honlap hasábjain dicsérte nemzeti csapatunk újonnan kinevezett kapitányát.

magyar válogatott Szoboszlai Dominik Puskás Ferenc Marco Rossi AC Milan

Válogatott: Balázs igazi vezéregyéniség volt, hiányozni fog – Nagy Ádám

2022-11-21 09:57:23

Nagy Ádám az egyik olyan játékos a mostani magyar válogatottból, aki a legtöbb meccset játszotta Dzsudzsák Balázzsal. Azt mondja, mindenkinek hiányozni fog, hiszen igazi vezéregyéniségről van szó. 

válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik Nagy Ádám Marco Rossi Kalmár Zsolt

Válogatott: A sérülésből visszatérő Kalmár Zsoltnak nagyon sokat jelent a gólja

2022-11-21 00:43:37

Kalmár Zsolt a 92. percben beállt, s a következő percben győztes gólt lőtt a görögök ellen. A súlyos sérülése miatt 16 hónapot kihagyó, a magyar labdarúgó-válogatottba az év utolsó két mérkőzésén visszatérő középpályásnak nagyon sokat jelent a szabadrúgásból szerzett gólja, amelyet Dzsudzsák Balázsnak ajánlott. 

válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik Marco Rossi Kalmár Zsolt Görögország

Válogatott: nemzeti ünneppé váltak a válogatott meccsei – napló 2022-ről

2022-11-21 10:48:26

Emlékezetes mérkőzések, és a nagy, 4–0-s győzelem Anglia ellen Wolverhamptonban – felidéztük a válogatott idei mérkőzéseinek legfontosabb momentumait.

magyar válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Válogatott: Próbálom továbbvinni, amit Szalai és Dzsudzsák elkezdett – Szoboszlai

2022-11-21 01:09:40

Szoboszlai Dominik a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányaként a Dzsudzsák Balázs és a Szalai Ádám által elkezdett utat szeretné folytatni, s ezen az úton szeretné a csapatot kivezetni Eb-re vagy a vb-re. A görögök elleni, 2–1-re megnyert meccs után arról is beszélt, bánja-e, hogy éppen a szabadrúgás előtt cserélték le, amelyet Kalmár Zsolt értékesített.

válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik Marco Rossi Kalmár Zsolt Görögország

Képek: így búcsúzott a válogatottól Dzsudzsák Balázs

2022-11-21 10:11:55

Mint ismert, a görögök elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára utoljára a magyar labdarúgó-válogatottban Dzsudzsák Balázs. A Debreceni VSC 35 éves középpályása ezzel megelőzte Király Gábort és 109 mérkőzéssel egyedül vezeti a válogatottsági rangsort. Mutatjuk a görögök elleni mérkőzés legjobb fotóit Mravik Gusztávtól, Szabó Miklóstól és Török Attilától!

magyar válogatott görög válogatott felkészülés Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Válogatott: Választ kaptam arra, hogy tisztelik a karrieremet – Dzsudzsák Balázs

2022-11-21 01:39:37

Dzsudzsák Balázs már majdnem sírt Telkiben, amikor Marco Rossi méltatta. Aztán magán is meglepődött, milyen jól kezeli az érzelmeit utolsó válogatott meccsén, de miután lecserélték, és elvonult a szurkolótábor előtt, akkor már nem tudott megálljt parancsolni a könnyeinek. 109-szeres válogatottként, egyedüli csúcstartóként azt kívánja, hogy legyen olyan játékos, aki megdönti az ő rekordját is. 

magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik Kalmár Zsolt Dzsudzsák Balázs válogatott Marco Rossi

Válogatott: Dzsudzsák összeborult Rossival – „Ezt az égiek is így akarták”

2022-11-20 22:43:18

A Magyarország–Görögország (2–1) felkészülési mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két szövetségi kapitány, Gustavo Poyet és Marco Rossi, valamint Dzsudzsák Balázs értékelt.

válogatott magyar válogatott Marco Rossi Gusttavo Poyet

Válogatott: így készült utolsó meccsére Dzsudzsák Balázs

2022-11-20 20:56:57

Utolsó mérkőzésén lépett pályára a Görögország elleni felkészülési mérkőzésen Dzsudzsák Balázs. A DVSC középpályása Király Gábort megelőzve egyedüli válogatottsági rekorder lett 109 találkozóval a háta mögött, s csapatkapitányként vezette a mieinket. Érdekesség, hogy a 35 éves középpályás épp a görögök ellen debütált, s ellenük is szerezte első gólját a válogatottban.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Válogatott: jövő szerdán indul a bérletértékesítés a 2023-as hazai meccsekre

2022-11-20 20:27:00

Jövő szerdán, november 23-án 10 órától indul a bérletértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott 2023-as hazai tétmérkőzéseire – tudatta honlapján a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), kiemelve, aki egyben vásárolja meg belépőit a négy budapesti Eb-selejtezőre, kedvezményes áron biztosíthatja helyét Marco Rossi csapatának tétmérkőzéseire.

magyar válogatott Puskás Aréna Marco Rossi Európa-bajnoki selejtező

Válogatott: íme, Marco Rossi kezdője a görögök ellen

2022-11-20 18:24:15

Eljött a nap, amikor Dzsudzsák Balázs a 109. alkalommal ölti magára a magyar labdarúgó-válogatott mezét, ezzel pedig egyedüli csúcstartóvá válik. A DVSC játékosa ott van a kezdőcsapatban Görögország ellen. Nézzük, mely játékosokat küldi még pályára Marco Rossi szövetségi kapitány, s persze mutatjuk a görögök kezdőjét is!

magyar válogatott felkészülési mérkőzés Marco Rossi Görögország Dzsudzsák Balázs

Válogatott: ezt a kezdőt küldenék pályára olvasóink a görögök ellen

2022-11-20 16:09:33

Szokás szerint szavazásra hívtuk olvasóinkat: állítsák össze a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát a Görögország elleni esti felkészülési mérkőzésre. Olvasóink az alábbi tizenegy labdarúgót választották a legtöbben!

magyar válogatott görög válogatott felkészülés Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Válogatott: történelmi győzelmek és vereségek után rekorderként búcsúzik Dzsudzsák Balázs

2022-11-19 08:06:25

Szalai Ádám után ma este a görögök elleni felkészülési mérkőzésen Dzsudzsák Balázs személyében egy újabb, több mint egy évtizeden át meghatározó egyéniség köszön el a nemzeti csapattól, aki a 109. fellépésével most már egyedüli csúcstartóvá válik. Az újabb búcsúmeccsel egy korszak is lezárul, hiszen a nyolcvanas években születettek közül nagy valószínűséggel Dzsudzsák lesz az utolsó, aki szerepet kap a magyar válogatottban. Nem mellesleg kettejükkel közel 50 gól is távozik a nemzeti együttestől. Száznyolc fellépés, 10 kapitány, 21 gól, magaslatok és mélypontok – lássuk Dzsudzsák válogatott pályafutásának  legemlékezetesebb pillanatait! 

magyar válogatott görög válogatott felkészülés Szalai Ádám Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Válogatott: állítsa össze a Görögország elleni kezdőcsapatot!

2022-11-19 22:13:49

Marco Rossi azt elárulta, hogy Dzsudzsák Balázsra és Sallai Rolandra számít a magyar válogatott vasárnap esti kezdőcsapatában a Görögország elleni felkészülési mérkőzésen, de a többi információt titokban tartotta a tizenegyről, amely pályára fut a Puskás Arénában. A Luxemburgban góllal debütáló Németh András ugyebár sérülés miatt már nincs a keretben, a többi játékosból hogyan állítaná össze a kezdőcsapatot?

magyar válogatott csapatösszeállító Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Válogatott: Máig fáj, hogy az Albánia elleni vereségek miatt nem vagyunk ott a vb-n – Rossi

2022-11-19 15:57:00

A Puskás Arénában vasárnap Görögország ellen zárja a 2022-es évet a magyar labdarúgó-válogatott. A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón a Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes és Marco Rossi szövetségi kapitány válaszolt az újságírók kérdéseire.

válogatott videó magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Marco Rossi Dibusz Dénes

Válogatott: Szoboszlai Dominik hamar topjátékos lehet – Rossi

2022-11-17 22:47:58

Mint azt megírtuk, a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési meccsen 2–2-es döntetlent játszott Luxemburggal. A mérkőzést követően Marco Rossi szövetségi kapitány is értékelt. 

magyar válogatott felkészülési mérkőzés Szoboszlai Dominik Németh András Marco Rossi