Találatok a Larvik címkére

Találatok száma: 281

Női kézi: Heidi Löke 11 év után visszatért a Larvikhoz

2022-08-02 09:01:37

Visszatért korábbi sikerei helyszínére, a norvég női kézilabda-bajnokság legutóbbi kiírásában tizedik Larvikhoz az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes, kétszeres világbajnok és olimpiai bajnok beálló, Heidi Löke, aki a címvédő és BL-induló Vipers Kristiansandot hagyta ott, hogy együtt játszhasson többek között unokahúgával, Astrid Lökével.

női kézilabda Vipers Kristiansand Larvik Heidi Löke

Női kézilabda: a Larvik visszajutott a norvég élvonalba

2020-03-09 10:46:25

Egy év után visszajutott a norvég női kézilabda-élvonalba a Larvik, amelyet tavaly licencproblémák miatt zártak ki és soroltak a másodosztályba.

Larvik

Szerencse kísérte útján a Fradiba igazoló norvég irányítót

2019-07-26 16:14:58

Emilie Christensen számára a legjobbkor jött a Ferencváros hívása, a vb-ezüstérmes norvég irányító karrierje fontos állomásaként tekint a magyarországi légióskodására, amely során magáról is sokat tanulhat.

női kézilabda kézilabda átigazolás Larvik FTC-Rail Cargo Hungaria Emilie Christensen

Kézilabda: Löke mégsem a Larvikhoz megy, a Vipersben folytatja – sajtóhír

2019-06-12 19:21:12

A Hamar Arbeiderblad információja szerint mégsem a másodosztályú Larvikban folytatja a pályafutását Heidi Löke. A Storhamar 36 éves, olimpiai, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok beállója ugyan korábban elkötelezte magát az élvonalból kizárt kézilabdacsapathoz, ám a válogatottság miatt úgy tűnik, inkább a Viperst választja.

norvég női kézilabda-válogatott kézilabda átigazolás Vipers Kristiansand Thorir Hergeirsson Storhamar Larvik

Női kézi: nem kapott licencet, másodosztályú lesz a Larvik

2019-05-16 17:23:36

Nem kapta meg a licencet, így a 2019–2020-as idényben nem indulhat a norvég élvonalban a Larvik női kézilabdacsapata.

női kézilabda licenc kézilabda Larvik

Kézilabda: káosz a norvég elődöntőben, minden Larvik-játékos távozott

2019-04-30 08:14:31

Az anyagi problémákkal küzdő Larvikot mindegyik játékosa elhagyta, így a harmadosztályba frissen feljutott második csapattal, illetve a legjobb U18-asokkal áll fel a Vipers elleni elődöntőre a norvég női bajnokságban.

női kézilabda norvég kézilabda kézilabda átigazolása Vipers Kristiansand Larvik

Női kézi NB I: a Larvik kapitánya aláírt a Fradihoz – hivatalos

2019-04-28 17:35:30

Igaznak bizonyultak a korábbi norvég sajtóhírek, valóban a női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungariánál folytatja pályafutását a súlyos anyagi gondokkal küszködő Larvik kapitánya, Emilie Christensen – számolt be róla a fradi.hu.

női kézilabda NB I kézilabda átigazolás Larvik FTC-Rail Cargo Hungaria Emilie Christensen

Női kézi: a Larvik kapitánya Magyarországra igazolhat

2019-04-09 19:22:16

Tovább folytatódik a nehéz anyagi helyzetbe került női kézilabdacsapat, a Larvik szétesése: a kapitány, Emilie Christensen elismerte, hogy aláírt egy másik klubhoz. Norvég médiainformáció szerint ez a klub az FTC-Rail Cargo Hungaria.

női kézilabda kézilabda átigazolás Larvik FTC-Rail Cargo Hungaria Emilie Christensen

Női kézi: Löke a másodosztályba is követné a Larvikot

2019-03-29 16:00:14

A norvég Larvik női kézilabdacsapata még mindig a fennmaradásáért küzd, jelenleg az is bizonytalan, hogy megkapja-e az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet. Jó hír viszont, hogy úgy tűnik, Heidi Löke az alacsonyabb osztályba is követné a csapatot.

női kézilabda Larvik Heidi Löke

Női kézi: elfogyott a Larvik pénze, mindenkinek felmondtak

2019-02-26 08:58:15

Súlyos anyagi gondjai miatt az összes dolgozójának felmondott a norvég Larvik kézilabdaklub, amelynek játékosai szabadon távozhatnak.

női kézilabda BL női kézi BL csőd Larvik

Főszereplőként lenne BL-győztes a Győr új klasszisa

2019-02-22 08:02:17

Horvát és svéd szülők gyermeke, mégis a norvég női kézilabda-válogatottal ért fel a csúcsra. Huszonegy éves korára szinte mindent megnyert, amiről sok játékos csak álmodik, aztán a folytatás is veszélybe került. A Győri ETO új szerzeménye mesélt az idáig vezető gyakran rögös útról.

női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott Viborg Larvik Győri Audi ETO KC CSM Bucuresti

A norvég rekorder a jövőben is szívesen nézi női kéziválogatottunkat

2018-12-19 00:03:51

Hosszú és eredményes pályafutása során mindent megnyert a norvég női kézilabda-válogatottal, míg klubjával, a Larvikkal a Bajnokok Ligájában is felért a csúcsra. Nála többször senki nem szerepelt a skandináv nemzeti csapatban, a decemberi Európa-bajnokságon azonban már szakértőként figyelte a helyszínről, ahogy a címvédő lemarad az elődöntőről. Karoline Dyhre Breivang elismerően beszélt nekünk a magyar csapat játékáról, és a jövőben is érdeklődve követi majd a mieink szereplését.

női kézilabda női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott Norvégia Larvik Karoline Dyhre Breivang

Női kézi BL: sima dán győzelem született Norvégiában

2018-10-19 20:26:35

A dán Odense nyolc góllal győzött a norvég Larvik otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája egyetlen pénteki mérkőzésén.

női kézi BL Odense Larvik

Női kézi: Löke visszatér a Larvikhoz, 39 éves koráig játszhat

2018-10-15 10:18:26

Heidi Löke a szezon végén a Larvikhoz szerződik, harmadik és egyben – tervei szerint – utolsó korszakát megkezdve a legsikeresebb norvég női kézilabdaklub játékosaként.

női kézilabda Larvik Heidi Löke

Női kézi BL: Ambros Martínék a végén buktak pontot

2018-10-13 21:01:26

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 2. fordulójában a norvég Larvik a kilencgólos Mari Kristine Molid vezérletével 23–22-re legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát, megszerezve első sikerét.

női kézi BL Rosztov-Don Larvik Krim Ljubljana Buducsnoszt Podgorica Ambros Martín

Női kézi: a Siófok legyőzte a Larvikot, érdi vereség a Podgoricától

2018-08-26 23:02:29

A Siófok női kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen másodszor is összecsapott a norvég Larvikkal, és a két nappal korábbi vereség után ezúttal magabiztos győzelmet aratott. Közben Érden a Buducsnoszt Podgorica vendégeskedett, és a Győri ETO elleni vesztes meccs után most a montenegrói csapat örülhetett a végén.

női kézilabda Siófok KC Larvik Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Női kézilabda: jól halad a kalapozással, ismét megmenekülhet a Larvik

2018-04-28 14:33:46

Három évvel egyszer már meglegyintette a csőd szele a Larvik női kézilabdacsapatát, amely tavaly is átélt egy kisebb pénzügyi hullámvölgyet. Most ismét bajban van a norvég sztárcsapat, de lapértesülések szerint a hárommillió korona (93 millió forint) hiányból 2.2 milliót (68 millió forintot) már sikerült összekalapoznia.

női kézilabda kézilabda Larvik

Női kézilabda: sztáredzőt kap nyártól a Siófok – hivatalos

2018-03-13 20:07:22

A Siófok női csapatának leendő edzője, a norvég Tor Odvar Moen a Larvikkal Bajnokok Ligáját is nyert, és hosszú távon számol vele a klub, amely európai sztárjátékosokat is igazol.

női kézilabda kézilabda Tor Odvar Moen Siófok kézilabda Larvik

A pályán kívül is utat mutat – beszélgetés Gro Hammersenggel

2017-12-09 06:57:29

Nyert Bajnokok Ligáját a Larvikkal, olimpiai és Európa-bajnoki aranyat a norvég válogatottal, egyedül a vb-cím maradt ki a gyűjteményéből. Idén nyáron fejezte be húsz évet átölelő pályafutását, a jelenleg is zajló női kézilabda-világbajnokságon pedig már a kamera túloldalán találkozhatunk vele. Amellett, hogy kivételes irányító volt, rendkívül megnyerő személyiség, saját tapasztalatával az élet több területén is igyekszik irányt mutatni. A norvég Tv2 szakértőjeként dolgozó Gro Hammerseng-Edinnel a stáb Bietigheim melletti szállásán beszélgettünk.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda női kézi-vb Norvégia kézilabda Larvik Gro Hammerseng

Női kézi: a Larvik edzőjét meglepte, hogy nem számítanak rá

2017-11-25 12:23:40

A norvég Larvik női kézilabdacsapatának vezetősége úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a vezetőedző, Tor Odvar Moen idény végén lejáró szerződését. Az 52 éves szakember már húsz éve szolgálja a klubot, így nem esett jól neki, hogy nem számítanak rá a későbbiekben.

női kézilabda Tor Odvar Moen Larvik