Találatok a Are címkére

Találatok száma: 9

Alpesi sí: Mikaela Shiffrin 86. diadalával beérte Ingemar Stenmarkot

2023-03-10 14:24:05

Az amerikai Mikaela Shiffrin nyerte meg az alpesisí-világkupasorozat női óriásműlesikló-számát a svédországi Aréban, ezzel 86. vk-sikerét aratta, és beérte az örökrangsort eddig egyedül vezető svéd Ingemar Stenmarkot.

alpesisí-vk alpesi sí Mikaela Shiffrin Ingemar Stenmark Are

Alpesisí-vb: Hirscher karrierje hetedik vb-aranyát szerezte meg

2019-02-17 15:50:50

Marcel Hirscher győzelmével ért véget Aréban a 2019-es alpesisí-világbajnokság utolsó versenyszáma, a férfi műlesiklás. Mivel a riválisok nem remekeltek, az osztrák könnyedén szerezte meg pályafutása hetedik vb-aranyát.

alpesi sí Michael Matt Marco Schwarz Marcel Hirscher Are Alexis Pinturault

Alpesisí-vb: Shiffrin betegen is aranyérmes; remek magyarok

2019-02-16 15:44:23

A legesélyesebb, vagyis Mikaela Shiffrin szerezte meg az aranyérmet műlesiklásban az arei alpesisí-világbajnokságon. A 23 éves amerikai klasszis sorozatban negyedszer győzött, és összesen már ötszörös világbajnok. Dorultán Katalin a 44., Maróty Mariann Mimi a 47. helyen végzett.

Maróty Mariann Mimi Dorultán Katalin Are Mikaela Shiffrin alpesisí-vb műlesiklás

Alpesi sí: Hirscher legyőzte a trükkös dombot, Vonn is nyert

2015-12-12 14:31:03

Marcel Hirscher nyerte meg a férfi alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenyét Val d'Isere-ben. Az osztrák ezzel átvette a vezetést az összetett világkupában. Ugyanebben a szakágban a nők arei viadalán az amerikai Lindsey Vonn győzött.

alpesi sí Val d'Isere Marcel Hirscher Lindsey Vonn Are

Alpesi sí: Fenninger nyert, és az összetettben is vezet

2015-03-13 20:55:34

Az osztrák Anna Fenninger nyerte meg a nõi alpesi sízõk óriás-mûlesiklásban rendezett pénteki svédországi világkupafutamát, így nemcsak a szakági elsõ hely az övé, hanem átvette a vezetést az összetett pontversenyben is.

alpesi sí Tina Maze Lindsey Vonn Are Anna Fenninger

Osztrák arany a csapatversenyben

2007-02-22 00:00:16

A svédországi Aréban befejeződött az alpesi-sí-világbajnokság. A zárószámot, a szuperóriás-műlesiklásból és szlalomból álló csapatversenyt a Renate Götschl, Fritz Strobl, Michaela Kirchgasser, Benjamin Raich, Marlies Schild, Mario Matt összeállítású osztrák együttes nyerte.

Are alpesi-sí-vb csapatverseny

Daniel Albrechté a kombináció aranyérme

2007-02-12 00:00:18

A svédországi Aréban zajló alpesi sí-világbajnokságon a férfiak szuperkombinációját a svájci Daniel Albrecht nyerte nyolc századmásodperccel megelőzve az osztrák címvédőt, Benjamin Raichot és 24-gyel a harmadik helyezett svájci Marc Berthodot. A negyedik helyre ugyancsak egy svájci versenyző fért fel, Didier Defago. A szám egyik esélyese, a lesiklást nyerő amerikai Bode Miller végül csak a hatodik helyen végzett.

Are alpesi sí-vb Daniel

Anja Pärsont hazai pályán is megkoronázták

2007-02-10 00:00:09

Végre teljesült Anja Pärson álma, külföldön aratott diadalai után kedden hazai pályán is világbajnok lett, miután megnyerte Areban a szuper-óriásműlesikló futamot. A svéd klasszis ötödször ünnepelhetett világbajnoki diadalt, s egyben meg is védte címét.

Anja Pärson Are

Staudacher meglepő és biztos sikere szuper-óriásban

2007-02-10 00:00:09

Három napos csúszás után végre megrendezhették az első számpt a svédországi Areban az alpesi sí világbajnokságon, s a férfiak szuper-óirásműlesikló futamát meglepetésre az olasz Patrick Staudacher nyerte. A 26 éves vb-újonc mögött Fritz Strobl és Bruno Kernen, vagyis két tapasztalt klasszis végzett dobogós helyen. Staudacher tizenkettedikként rajtolt, s végül 32 századdal előzte meg az osztrák csapatba csak az utolsó pillanatban bekerült, korábbi lesikló-világbajnok Stroblt. A meglepetés mértékét jól mutatja, hogy az olasz fiatalember korábban nem hogy dobogós, de top 5-ös eredményét sem ért el Világkupa-viadalon.

Are Patrick Staudacher