NFL: Achilles-ín-szakadás - véget ért a Miami-sztár idénye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.30. 17:29
Ebben a szezonban már nem léphet pályára Cameron Wake, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins ligaelit védője.

A kiváló irányítósiettető a New England Patriots elleni csütörtöki (csoport)rangadón szenvedett Achilles-ín-szakadást, ez pedig meggátolja abban, hogy az idényben még a Delfineket erősítse.

Az első négy fordulóban nem teljesen egészséges, és csupán egy szerelésig jutó Wake megtáltosodott a pihenőhét után, a Tennessee-t irányító Marcus Mariotát négyszer, a houstoni Brian Hoyert kétszer vitte a földre, és Tom Brady sem menekült meg előle – majd jött a sajnálatos sérülés.a New England Patriots elleni csütörtöki (csoport)rangadón szenvedett Achilles-ín-szakadást, ez pedig meggátolja abban, hogy az idényben még a Delfineket erősítse.

Az első négy fordulóban nem teljesen egészséges, és csupán egy szerelésig jutó Wake megtáltosodott a pihenőhét után, a Tennessee-t irányító Marcus Mariotát négyszer, a houstoni Brian Hoyert kétszer vitte a földre, és Tom Brady sem menekült meg előle – majd jött a sajnálatos sérülés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik