Németország: ezért hagyta ott a válogatottat Sané

Vágólapra másolva!
2018.09.08. 14:17
„A Joachim Löwvel való pénteki megbeszélés után személyes okokra hivatkozva Leroy Sané távozott a nemzeti csapat müncheni szállásáról” – olvashattuk a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) Twitter-oldalán pénteken. A német Bild már azt is tudni véli, mi lehet az a személyes ok.

Bár a közösségi médiában szárnyra kapott az is, hogy Mesut Özil után Leroy Sané lesz a következő futballista, aki távol marad a válogatottól – a nemzeti csapat rutinos játékosa, Toni Kroos éppen a napokban kritizálta –, a Bild szerint ennél sokkal egyszerűbb és örömtelibb oka van a Manchester City-játékos hiányzásának.Toni Kroos éppen a napokban kritizálta –, a Bild szerint ennél sokkal egyszerűbb és örömtelibb oka van a Manchester City-játékos hiányzásának.

Sané kedvese, Candice Brook ugyanis nemrég életet adott a pár első gyermekének – az örömhírt a játékos is megerősítette. A német lap szerint emiatt távozott a válogatott müncheni szállásáról a 22 éves játékos.

Leroy Sané on Twitter

Incredibly happy to let you know about the birth of my daughter last night Mother and child are doing fine.



Christian Falk on Twitter

exclusive: @LeroySane19 became father yesterday. the girl's name is Rio Stella @SPORTBILD @BILD_National11 @altobelli13 @DFB_Team @ManCity

Paris #inSané #tb

297.9k Likes, 1,300 Comments - Leroy Sané (@leroysane19) on Instagram: "Paris #inSané #tb"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik